Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják sokan, hogy a prostizás az gáz, holott egy hagyományos nő legalább ugyanannyi pénzt elkér, a külsejétől függetlenül?
Külföldön dolgozok, van elég pénzem. Külsőre 10/3-4-es pasi vagyok, de mégis 10/9-es nőkkel szexelhetek a prostitúció által. Olyan nők az életben szóba sem állnának velem ha leszólítanám őket egy szórakozóhelyen, elfordulnának egyből. Neten meg 100-ból 100 nem írna vissza. Így meg még "szerelmeskedhetek" azaz dughatok is velük.
De a poén az egészben az, hogy a jóképű férfitársaim (mondjuk egy 10/9-es külsejű) férfi sem talál manapság Magyarországon 10/6-osnál jobb nőt. Sok ismerősöm van, de mindenhol, még a jóképűek esetében is egy 3 ponttal szerényebb külsejű a nője. Mégis rengeteg pénzt kell ráköltenie, meg ugye alap elvásárolnak meg kell felelnie (saját lakás, 10 évnél fiatalabb lehetőleg jó márkájú autó, nyaralásokat csak ő fizesse stb.) Ez manapság egy férfitól alap, legalábbis Magyarországon.
Akkor miért is rossz a prostizás? Ugyanannyiba kerül, de a saját szintednél sokkal jobb nőket kaphatsz meg, olyanokat is akiket egyébként soha az életben nem kaphatnál meg. (Az én külsőmmel még az is kérdéses, hogy valakivel lehetne egyáltalán hagyományos úton kapcsolatom). "Normális" esetben pedig lejjebb kellene adnod a szinted és még többet fizetni, még több elvárásnak megfelelni.
Akkor kimondhatjuk, hogy a prostizás a megvilágosultak életművészete?
Nálam erkölcsileg gáz, nem kéne olyan férfi akinek az öröm, hogy pénzért megveszi más emberek testét. A szex nálam arról szól, hogy két fél kölcsönösen vonzódik egymáshoz, és a kölcsönös örömszerzés a cél.
A többi szöveg is ugyanezt a pontozgatós, másikat emberszámba nem vevős világképet közvetíti. Szóval nekem pont azért nem kéne olyan pasi, aki prostizik, mert az ilyeneket akarom elkerülni.
Azért becsmérlik a nők, mert megkerülöd vele az elvárásaikat.
Magasról tehetsz az összes nő összes elvarására, és dughatsz amennyit akarsz prosti segítségével. Ez pedig elviselhetetlen sok nő számára
Kell hozzá egy minimális "gátlástalanság" hogy fizess a szexért, de megéri. Azért mert a nők számára rondának születtem, még nem fogok szüzen megdögleni na
Én nagyon remélem, hogy ez a kérdés csak valami társadalomkritika akar lenni, de sajnos kétlem..
Huhh hogy te mekkora egy faragatlan, 0 empátiaval rendelkező f*sz vagy.. a te férfi szemszögedbol biztos nagyon felvilágosult szakmának tűnik, abba már nem gondolsz bele, hogy az ilyen lányok milyen súlyos lelki problémákkal küszködhetnek és milyen traumákat hoztak magukkal, így, hogy ennyi jutott nekik.. Szerinted buliból árusítják a testüket pénzért? :)
Nem azért lesz valakiből prosti, hogy a magad fajtakkal szerelmeskedjen, hanem azért, mert nem volt nekik SENKI aki jó irányba terelje őket, aki foglalkozzon azzal, hogy milyen lelki állapotban vannak. A szegény, proli lányok álltak régebben is prostituáltnak, meg kaptak el mindenféle nemi betegséget, és haltak bele. Nem a felvilágosultak..
Nálam a kitartott nõ pont ugyanoly gáz, mint a prosti. Ebben az a gáz, hogy egy férfi úgy gondolja, hogygha egy férfi eleget fizet, akkor birtokolhatja a nõt
Láttam facebookon egy mémet, ahol a pasi megveszi a baratnojenek az 500 dollaros taskat, cserebe anál szexet kap otthon hajrancigalva. Nálam ez szinte prositzás
Nincs ezzel baj, lehet ezzel a felfogással is élni. Sőt, a fogyasztói társadalom és a kapitalista szemlélet kifejezetten ezt a működést jutalmazza. A maga belső igazságai felől megközelítve egyáltalán nem gáz a prostizás - eszerint minden pontokban, mellméretben, forintban, valutában, műkörmökben és a szexuális kielégülésben mérhető - amennyiben az egyenlet végén a mérleg pozitív végeredményt produkál.
Én ugyan nem e szerint élem az életem (ha elkezdek ezen gondolkozni, mindig felmerül bennem a megérett a világ a pusztulásra gondolat, de nincs mit tenni, ez is egy oldala a valóságunknak)
Nincs gond a prostizással. Mindenki olyan életvitelt él, ami neki kényelmes. De ugyanúgy el kell fogadnod neked is, ha valakit ez zavar és nem létesít kapcsolatot ezért veled.
Mellesleg férfi prostituált is szép számmal van, nem csak a nők miatt kell aggódni.
Mondjuk attól függetlenül hogy elengedhetetlennek tartom a prostizást, sőt nagyon is támogatom azt, még tudom hogy gáz.
Pontosan tudom hogy nem ez lenne a helyes módja a szexnek, tulajdonképpen undorodom is tőle.
Elég ritkán járok, pedig lenne lehetőségem sűrűbben is. Csak egyszerűen undorodom az egésztől.
Csakhát ez az EGYETLEN lehetőségem a szexre, így nem válogathatok.
Néha befizetek egy kósza numerára, és egy cseppet sem érzem magam ettől erkölcstelennek. Csupán nem ez az amire tulajdonképpen vágyom.
De ez van, és ezzel a lehetőséggel élek. Élni is fogok az biztos, akár elítélitek akár támogatjátok (nők)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!