Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják sokan, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják sokan, hogy a prostizás az gáz, holott egy hagyományos nő legalább ugyanannyi pénzt elkér, a külsejétől függetlenül?

Figyelt kérdés

Külföldön dolgozok, van elég pénzem. Külsőre 10/3-4-es pasi vagyok, de mégis 10/9-es nőkkel szexelhetek a prostitúció által. Olyan nők az életben szóba sem állnának velem ha leszólítanám őket egy szórakozóhelyen, elfordulnának egyből. Neten meg 100-ból 100 nem írna vissza. Így meg még "szerelmeskedhetek" azaz dughatok is velük.

De a poén az egészben az, hogy a jóképű férfitársaim (mondjuk egy 10/9-es külsejű) férfi sem talál manapság Magyarországon 10/6-osnál jobb nőt. Sok ismerősöm van, de mindenhol, még a jóképűek esetében is egy 3 ponttal szerényebb külsejű a nője. Mégis rengeteg pénzt kell ráköltenie, meg ugye alap elvásárolnak meg kell felelnie (saját lakás, 10 évnél fiatalabb lehetőleg jó márkájú autó, nyaralásokat csak ő fizesse stb.) Ez manapság egy férfitól alap, legalábbis Magyarországon.

Akkor miért is rossz a prostizás? Ugyanannyiba kerül, de a saját szintednél sokkal jobb nőket kaphatsz meg, olyanokat is akiket egyébként soha az életben nem kaphatnál meg. (Az én külsőmmel még az is kérdéses, hogy valakivel lehetne egyáltalán hagyományos úton kapcsolatom). "Normális" esetben pedig lejjebb kellene adnod a szinted és még többet fizetni, még több elvárásnak megfelelni.

Akkor kimondhatjuk, hogy a prostizás a megvilágosultak életművészete?

2022. febr. 17. 11:01
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
98%
Nekem az a gáz, hogy valaki ennyire pitizik egy valagért. Mindegy, minek hívjuk.
2022. febr. 17. 11:37
 12/33 anonim ***** válasza:
14%

Én az egész prostizást megszüntetném. Börtönt kapna aki lebukik hogy folytatja ezt a tevékenységet!

Az elvárásokat nem teljesítő (egzisztencia , diploma, magas, jóképű , sportos alkat , nagy farok stb) nem teljesítő ferfiak maradjanak csak egyedül. Ne legyen kibúvó hogy akkor mennek prostit dugni!

2022. febr. 17. 11:40
 13/33 anonim ***** válasza:
93%

Te is beismered, hogy ez az egyetlen esélyed a szexre. Így ebben a formában nem ítélem el.

Azt ítélem el, mikor valaki ezt a gondolkodást, hogy pénzért/kedvességért/meghívásért cserébe neki JÁR a szex, átteszi az ismerkedésbe.

A szexuális kultúra pedig a legtöbb nőnél alap. Neked nincs. Ezért hiszed azt, hogy a jó test=jó szex, és nem ad hozzá semmit, ha a nő is kíván és élvezi.

2022. febr. 17. 11:47
 14/33 anonim ***** válasza:
19%
#12 oké de akk mindannyiótoknak dolgozni kéne, nem lenne pénzetek seggfotózásból meg ilyenekből :P
2022. febr. 17. 11:49
 15/33 anonim ***** válasza:
28%

"Te is beismered, hogy ez az egyetlen esélyed a szexre. Így ebben a formában nem ítélem el."

Hát ha nem volna annyi eszem hogy ezt nem hallgatnám el, biztosan elítélnéd. Akármiért is csináltam

De természetesen a nőknek semmi köze hozzá hogy milyen szexuális előéletem van, így nem lenne ebből probléma. Persze attól még elítélitek az ilyet, javarészt biztosan

2022. febr. 17. 12:11
 16/33 anonim ***** válasza:
30%

"Én az egész prostizást megszüntetném."

Az a nők jogainak elvételével jarna együtt, úgyhogy csak óvatosan!

2022. febr. 17. 12:13
 17/33 anonim ***** válasza:
74%
Nem a krvakkal van a baj hanem az ilyenekkel mint te, akinek romlott a belsoje magat meg nem tudja osszeszedni annyira se hogy egy atlagos not megkapjon. Luzer vagy az en szememben, azert mert a szandek sincsen meg benned a fejlodesre
2022. febr. 17. 12:17
 18/33 anonim ***** válasza:
88%

"hagyományos nő ugyanannyi pénzt elkér"

Egy randi ha elmentek sétálni és beszélgetni nem kerül semmibe, beülni egy italra ha fizeted a nő részét is maximum 2 ezer Ft, elmenni egy cukrászdába legyen mondjuk 3 ezer Ft. Venni neki egy csokor virágot pár ezer Ft, meglepni egy bombonnal, édességgel pár ezer ft. Ezeket normális esetben, ha nem egy aranyásóval ismerkedsz akkor ugyanúgy vissza kapod. A nők nagy része randikon bele szokott menni a felesben való fizetésbe, vagy egyszer ő egyszer te fizetsz. A nők is dolgoznak csak úgy megsúgom neked. Ha össze költöztök ugyanúgy fizeti a hitel felét vagy a rezsit, lakbért, bevásárlást. Ha van valamilyen alkalom karácsony, évforduló, születésnap és veszel neki ajándékot ugyanúgy vissza kapod. Ha elmentek nyaralni, felesbe fizetitek.

Hiába győzködöd magad hogy a prosti ugyanannyiba kerül, de közel sem. A prosti nem fog hozzád vonzódni, nem ad szeretetet, nem bújik hozzád, nem fog meghallgatni ha rossz paszban vagy,nem fog veled rendszeresen szexelni (mert nem győznéd kifizetni), nem fog biztonságot nyújtani stb stb. Nyilván ha neked ezekre nincs igényed semmi gond, te dolgod, de ne próbáld már meg meg győzni az embereket hogy te normálisan látod a dolgokat.

2022. febr. 17. 12:23
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Én nem fizetnék még a legjobb nőnek sem a sexért...Kiverem és megnyugszom ha esetleg annyira kivagyok...A prostikkal az a baj,hogy csak a pénzt szeretik.Akik prostihoz járnak pedig az a baj,hogy igénytelenek.Kábé úgy járnak oda,mint mikor a dohányos elszív egy cigit... :D
2022. febr. 17. 12:38
 20/33 anonim ***** válasza:
93%
19-es voltam.Megyek is rágyújtani :D
2022. febr. 17. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!