Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Válás után vagyok, mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás után vagyok, mennyi fizu kell manapság ismerkedős oldalakon ha normális nőt szeretnék találni?

Figyelt kérdés
Aki dolgos is, mellé szeret házimunkát is csinálni.
2022. júl. 19. 22:47
 1/8 anonim ***** válasza:
85%

Olyan viccesek vagytok :)

DOlgozzon a nő, de azért szolgáljon is ki :)

2022. júl. 19. 23:02
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Nem a pénz a lényeg ! Hanem a külső
2022. júl. 20. 00:48
 3/8 anonim ***** válasza:
78%

Ha normális nőt akarsz találni, tartsd meg szépen magadnak ezt az információt a fizuddal együtt.

A kapcsolatunk első 3 hónapjában semmit sem tudtam a párom fizetéséről. Nem volt téma köztünk. Mi ez a hülyeség manapság, hogy mindenki eltartásra kerít magának egy random nőt? Máshogy nem tudjátok megtartani vagy mi van? Már nem is számít nektek, hogy hozzátok hasonló kaliberű és értékrendű társ legyen? Nevetségesek vagytok és rettenetesen komolytalanok.

26n

2022. júl. 20. 02:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Neked semmilyen nő nem való bro' hanem golddigger ha mindent az anyagiak oldaláról akarsz megközelíteni.
2022. júl. 20. 02:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Az a fontos, hogy szeressétek egymást, de ha te ilyen érzésekkel állsz neki társat keresni, az régen rossz.
2022. júl. 20. 03:58
 6/8 anonim ***** válasza:
13%
Minimum havi nettó fél milliós fizut minden nő elvár, de ha nem nézel ki jól, akkor milliós nagyságrendről beszélünk.
2022. júl. 20. 07:56
 7/8 anonim ***** válasza:
34%
Annyi fizu kell, amennyiért megérné a nőnek háztartási alkalnazottat játszani.
2022. júl. 20. 08:05
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Annyit legalább keressen, mint én. Ne nekem kelljen eltartani.
2022. júl. 20. 14:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!