Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40+os férfiak! Van még olyan nő a korosztályotokban akire fel tudtok izgulni?
Figyelt kérdés
Vagy csak szerintem rossz a felhozatal és jobban érdeklnek a 20-on évesek?
Ha van párotok ő milyen korú?
Nehéz 40+os elvált férfiként fiatal nőket felszedni?
2022. júl. 19. 16:52
11/16 anonim 

válasza:

:D Jajajjj, de a lelkébe lett tiporva valakinek.. Hu, de megmondtad, kedves vadidegen, most aztán megyek is a sarokba sírni, mert az egyik gyikes incel szerint csúnya a stílusom, csak mert nyers és őszinte választ adtam. :(
12/16 anonim 

válasza:

Egyébként meg 20 éves vagyok és jól nézek ki. A többi nem számít, vagy most akkor mégse? :)
13/16 anonim 

válasza:

El kell,hogy keserítselek, a 20-on éves lányoknak te vagy már egy rossz felhozatal. Komolyan nézz már bele a tükörbe.
14/16 anonim 

válasza:

30 évesen is fel lehet nézni.. Az , hogy kire nézünk fel nem testi vonzalmon alapszik de társulhat hozzá akár.
15/16 anonim 

válasza:

"Az nem baj ha éretlen, csak jól nézzen ki"
Ikszde XD
38F incel
16/16 anonim 

válasza:

Akad igen.
Attól függ ki mennyire hanyagolja el magát.
Van akik már 30-tól is egyre jobban lesz@rják, hogy pocakosodnak, elhíznak, löttyedtek lesznek...van aki viszont továbbra is foglalkozik magával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!