Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40+os férfiak! Van még olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40+os férfiak! Van még olyan nő a korosztályotokban akire fel tudtok izgulni?

Figyelt kérdés

Vagy csak szerintem rossz a felhozatal és jobban érdeklnek a 20-on évesek?

Ha van párotok ő milyen korú?

Nehéz 40+os elvált férfiként fiatal nőket felszedni?

2022. júl. 19. 16:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%

Van.

De én azon a véleményen vagyok hogy mindenki a saját korához mérten keressen partnert!

39/F

2022. júl. 19. 16:53
 2/16 anonim ***** válasza:
21%

Van, persze.

De azért inkább a huszonévesek.

2022. júl. 19. 17:04
 3/16 anonim ***** válasza:
82%

A férfi felhozatal is jó gyatra a 40 pluszisok körébe.

N 30

2022. júl. 19. 17:10
 4/16 A kérdező kommentje:

És milyen nehéz 20-on éveseket találni komoly kapcsolatra?

Én most váltam el, lakás, autó van!

2022. júl. 19. 17:21
 5/16 anonim ***** válasza:
97%
Hat a mai huszonevesek vagy gyerekagyuak es inkabb kortarsakkal jarnak fesztivalozni vagy eretebbek, de kim kardashiannak kepzelik magukat es csak a milliardos ferfi a jo.
2022. júl. 19. 17:26
 6/16 A kérdező kommentje:
Az nem baj ha éretlen, csak jól nézzen ki.
2022. júl. 19. 17:29
 7/16 anonim ***** válasza:
90%

#6:

Ezek szerint mi nem ugyanazt értjük komoly kapcsolat alatt.

Van olyan 40+ nő a környezetemben, akit szexinek látok, és ha nőtlen lennék, el tudnék vele képzelni ezt-azt. Sőt, egy-két ötvenes is nagyon jól tartja magát, ahol a jó genetika és a pénzt összetalálkozik.

A feleségem is 42, mai napig forognak utána a férfiak. Ugyanúgy vonzódok hozzá, mint amikor megláttam. Kicsit féltékeny vagyok, mert szerintem gyorsan le tudna cserélni. Én nem igazán tapasztalatom, hogy az érett férfiakra annyira bukna bármelyik női korosztály. Van egy kis pocak, de azért még látszik, hogy fiatalon több, mint tíz évig sportoltam. Nem csajozok, eszembe sincs kockáztatni, de azért egy tapasztalt férfi érzi, hogy bejön-e a pincérnőnek vagy a kasszásnak, vagy csak kedves vele.

2022. júl. 19. 17:51
 8/16 anonim ***** válasza:
95%

Nem nagyon!

Nem egy körben mozgok olyanokkal

2022. júl. 19. 19:15
 9/16 anonim ***** válasza:
94%

"Az nem baj ha éretlen, csak jól nézzen ki."

- Neked pont jó lesz a húszon éves, agyban kb egy szinten lesztek, feljebb meg meg magasabban van már a mérce. Remélhetőleg abba a 20%-ba tartozol a 40-esek közül, akik jól néznek ki, tud csajozni, és tudnak mutatni is valamit.. :D Különben neked nehéz lesz.

2022. júl. 19. 19:44
 10/16 anonim ***** válasza:
24%
#9, neked teljesen mindegy, akárhány éves is vagy, te mindenképp a foshulladék kategóriába tartozol a stílusod alapján.
2022. júl. 19. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!