Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezt hogyan lehet kijavítani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogyan lehet kijavítani?

Figyelt kérdés
vagy egyáltalán lehet e. mindig is azzal a problémával küszködtem, hogy ha tetszett egy lány, nő, egyből bekapcsolt bennem, hogy egy sz*r vagyok, mért pont velem jönne össze mikor bárkivel összejöhetne. valaki volt hasonló helyzetben, ki tudta javítani ezt magában. vagy b, tényleg egy sz*r vagyok.... 29f köszi
2022. júl. 18. 21:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért lennél sz*r??? Ki külömb a másiknál?? A viselkedésed a tetted meghatározhat Téged,de hogy ennyire ne tardtsd magad semmire... Persze talán mindenkinek van egy kis önbizalomhiánya, de ezt felejtsd el... ha valaki összejön veled az azért van lesz mert te vagy akit keresett benned talált valami plusszt ami az ő lelkének a szép... Ne gondolj ilyesmire felejtsd el hogy egy szar vagy. Mégis miert? Mi olyat tettél amiert az lehetnél? Legyen önbizalmad ha jóravaló embernek látod önmagad. Ez határozzon meg téged ne pedig egy téveszme. Puszi
2022. júl. 19. 00:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Pszichológussal lehet "kijavítani" az eltúlzott önbizalom-hiányt, a szorongásokat. Ez egy elhárítási mechanizmus a részedről, de távterápiában senki sem fog tudni neked segíteni.
2022. júl. 19. 00:48
 3/3 A kérdező kommentje:
elhárítási?
2022. júl. 19. 10:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!