Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn mekkora fizetéstől leszek jó a lányoknál?

A társkeresős nők mind vicckategóra. Tele van mindegyik társkereső ilyen mísz, pókhálós, gyerekszobátlan, besavanyodott 3,14csákkal.
Saját tapasztalatok. Olvastam itt más a pörfikt jóképűségtől a villantós anyagiak fontosságától a természetességen át az unalmasság és férfiatlanság összes aspektusáról. A jólöltözött, gazdag jólszituáltságtól a slamposságig mindenről, jóképű és ronda emberekről stb stb.
Namost én pont az a fószer vagyok, aki tud totál hétköznapi "unalmas" is lenni, de ki is tudom magamat "kerázni". Ráadásul jól szituált vagyok, csak nem reklámozom úton útfélen.
Szóval volt, hogy totál természetes, nem beállított, hétköznapi öltözetes, nem kirívó profilt hoztam össze. Volt, hogy lefotóztattam magamat a Porschémmal, az IWC Schaffhausen órámmal, az űberdizájnos pecsétgyűrűmmel, menő vagány cuccokban, volt, hogy sportosra vettem a figurát, volt, hogy az önkéntes tűzoltói mivoltomat emeltem ki, volt, hogy nagyon a kutyabarát, természetkedvelő énemet, volt, hogy kimondottan partyarcként mutattam be magam. Ez egy hosszútávú kísérélet volt és a végső konklúzió:
A MATCH-ek száma egyik imázsműfajomban sem lett több, mint bármelyik másikban. Egyik stílusban sem lett több párbeszédem, egyikből sem lett kapcsolat. Mindegyik műfaj által találkoztam flegma nemválaszoló matchelővel éppúgy, mint 2 mondat után ghostolóval, de ugyanannyi kioktató kekec királykisasszony is volt mindenhol.
Tehát azon kívül, hogy egy gyengébb önbecsülésű ember akár az életről is lejöjjön, semmi többet nem ér a társkeresőzés. És mondom, függetlenül az anyagiaktól. Elő tudom adni magamat a csórótól a jó erős középosztályig mindenben, vannak szerény és menő cuccaim is, a tök természetestől a nagyon beállított perfekcionistáig mindenfajta imázst tudok magamból "sztájlisztelni". Eredmény: semmi.
Sok a flegma, aki nem akar semmit, sok a kifogáskereső, sok olyan is van, aki nem válaszol hetekig, aztán ha erélyesebben ráírsz, akkor kölletlenül odaveti, hogy elfoglalt a kata/válság/energiárak/ledobta a ló, stb stb stb. De a legtöbb válaszra sem méltat. De ha ráírok ennyit, hogy "kell geĉi?" akkor érdekes módon fél órán belül van eksön, történik valami. Töröl, letilt, lebašż, akármi, de akkor be tud lépni az applikációba, akkor tud cselekedni. Szóval végső konklúzió: VICCKATEGÓRIÁS NŐK VANNAK A TÁRSKERESŐN. A frusztrációikat projektálják. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!