Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak még rendes társkereső/k...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még rendes társkereső/kerítő irodák?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok akiknek fizetsz, és szervez neked randikat. Én ezeken a netes társkeresőkön nem találok olyan embert akit én keresek. Ha igen írjátok le a kommentben.
2022. júl. 11. 07:42
 1/10 anonim ***** válasza:

Nekem folyton olyan reklámot dob fel a youtube.

Kicsit googleztam ezt találtam

[link]

2022. júl. 11. 07:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Na várj ez nem jó keresek tovább
2022. júl. 11. 08:02
 3/10 anonim ***** válasza:
2022. júl. 11. 08:05
 4/10 anonim ***** válasza:
27%
Mégis mekkora szerencsétlen az olyan ember, aki ilyen társkeresőkre van ráutalva...
2022. júl. 11. 08:34
 5/10 anonim ***** válasza:
53%
S mit gondolsz, ha a netes társkeresőkön nem találsz senki megfelelőt, akkor ezeken majd fogsz? Elárulom: ezek a társkeresők mind a kis választék problémájával küszködnek. Én régebben voltam ilyenen, s nevetségesen kevés korombeli nőt tudtak csak ajánlani. Kifizeted a tagsági díjat, s kapsz mondjuk ezért havonta 5-8 elérhetőséget. Az esélyek, hogy így rátalász valakire, akivel kölcsönösen tetszetek egymásnak, egészen minimálisak.
2022. júl. 11. 08:51
 6/10 anonim ***** válasza:

5-ös, az még nagyon jó, ha havi 5-8 embert ajánlanak.

Tapasztalatom szerint ajánlanak kb. 2-3 hónap alatt 5-6 embert, és utána már csak azokat, akikkel úgysem passzoltok egymáshoz. Vagy kamu profilokkal szórakoztatnak, akik nem veszik fel a telefont, vagy közlik, hogy rég kiiratkoztak onnan.

2022. júl. 11. 09:30
 7/10 anonim ***** válasza:

Tegnap láttam egy érdekes dokumentumfílmet még a háború előtti ukrajnáról. Odessza városában működik egy házasság közvetítő nő aki akár interkontinentális randikat is leszervez. Adott esetben egy ausztrál 43 éves "üzletember" és egy 22 éves ukrán lány randiztak. Meglepődtem ezen, meg hogy Odessza milyen gyönyörű (negyedekkel is rendelkező) város, és milyen szép lányok vannak ott. Tudom az ilyen fílm torzít..

Ez a feleség közvetítés,meg kb olyan volt mint amikor kutyát hozol ki egy menhelyről. 2-3szor megnézed aztán ha nem harap meg hazaviszed.

2022. júl. 11. 11:47
 8/10 A kérdező kommentje:

Olyan társ közvetítőt keresek aki tényleg ezzel foglalkozik, találkozol vele, elbeszélget veled, felméri, hogy kb. milyen a személyiséged, stb.

Rengeteg ember ismerkedik meg úgy a párjával, hogy az ismerősei ajánlanak neki valakit, vagy valamelyik haver kerítőt játszik.

Na most nekem nincs olyan sok barátom, de a koncepció ugyanaz. Csak én fizetek érte.

2022. júl. 11. 11:58
 9/10 anonim ***** válasza:
73%

"Rengeteg ember ismerkedik meg úgy a párjával, hogy az ismerősei ajánlanak neki valakit, vagy valamelyik haver kerítőt játszik."

Te erre tudsz személyes példát a környezetedből? Csak mert nekem ez irtó necces. Én biztos nem akarnék olyan baráti társaság tagja lenni, ahol folyton össze akarnak hozni valakivel.

2022. júl. 11. 13:00
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
#8: A #3 által ajánlott társközvetítők ilyenek. Elbeszélgetnek veled, tanácsokat adnak. De mint írtam, havonta nagyon kevés az a nő, akinek megadják az elérhetőségét. Nem fukarságból, hanem mert egyszerre nagyon kevesen vannak az adatbázisukban. S ezek a nők eleve többségükben azok közül kerülnek ki, akik belebuktak a netes társkeresésbe, s nem véletlenül: vagy a külsejük, vagy a személyiségük, vagy az egekben levő elvárásaik miatt. Első körben senki nem ilyen méregdrága társkeresővel próbálkozik, amikor a netes társkeresés havonta tizedannyiba kerül. Ezeken a társkeresőkön a maradék-elv érvényesül. Olyanok közül válogathatsz, akik egy év netes társkeresőzés után sem találtak párt, s végső elkeseredésükben fizettek be egy ilyen drága párkeresőbe.
2022. júl. 11. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!