Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy legyen végre barátnőm?
Nemrég valakivel beszélgettem.
Azt mondtam, hogy egy lánnyal/ nővel kedvesen kell bánni, udvarolni kell neki...
Erre jött a válasz, hogy a bunkóknak is van barátnőjük.
Sokkolt a válasz, mert igaza volt.
Mindegy, hogy kedves, bunkó, gazdag vagy szegény.
De nekem akkor hogy hogy nincs senkim?
Miért utasít vissza minden lány?
Mi a "titok"?

Mi a "titok"?
Kinézet és hogy külsőre a saját szinteden próbálkozz. Minden más lényegtelen.

Add önmagad!
Nyilván lesz, akinek nem fogsz bejönni. Sőt, sok ilyen lesz. Ez nem olyan dolog, ami azonnal jön.
Az persze rajtad múlik, hogy egy őszinte és boldog kapcsolatot akarsz, akár azon az áron is, hogy csak sok próbálkozás után lesz valakid, vagy megtanulod a másikat kihasználni, és átverni, és ugyan lesz barátnőd hamarabb, de az semmiképp nem nevezhető igazi kapcsolatnak.

Hitlernek is volt nője. Akkor ennyi erővel rendezz kontinentális népirtást...
Ez nem rendezhető le egy egyszavas megoldással amúgy. De ha hirtelen össze kellene foglalni:
0. Légy rendbe önmagaddal
1. Céltudatosan keress párt, tudd, hogy mit vársz a másiktól, a kapcsolattól
2. Megfelelő kommunikációt alkalmazd - értem ez alatt, hogy amellett, hogy önmagadat adod, határozott, kedves, tisztelettudó maradsz
3. Azzal ismerkedj, és jöjj össze, akivel természetesen megy minden, akivel nem görcsölni és játszmázni kell
4. Figyelj arra, hogy egy normális párkapcsolat kölcsönös tisztelet, megbecsülés és szeretet alapú
Ha figyelsz a másikra, lejjebb adod az egódat, és napi szinten együtt építitek, boldog kapcsolatban élhetsz

Add lejjebb!
Kate Bekinsale helyett a kisboltos Kati legyen a cél!
És vegyél férfi ruhát!

"De nekem akkor hogy hogy nincs senkim?"
Ehhez ismerni kell téged, írsz pár sort magadról? Hol, kivel élsz, mit dolgozol, milyen társasági életet élsz, mit csinálsz szabadidődben, hol és hogyan keresel párkapcsolatot? Barátaid, lány barátaid mit mondanak, mi lehet a baj?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!