Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek fényében mit kellene tegyek, hogy végre barátnőm
legyen?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék már egy barátnőt, így 21 évesen. Ez, hogy nincs már egy általános hiányérzetet épített bennem a boldogság terén, sokszor ki sem kell fejeznem a lehangoltságomat a barátoknak, tudják, hogy miért nincs atomjó kedvem. Viszont meg is jegyzik, hogy ők ezt nem értik, mivel én szomorkodok, de közben nem is keresek senkit, nem is csajozok.
Ez igaz is, hogy nem próbálkozok be senkinél ha nem látom, hogy volna valami esélyem is, ami több a majdnem nullánál.
Ez a mentalitás vezetett idáig vagy pusztán csak nincs szerencsém a szerelemben?
Senkinek nincs "szerencséje" a szerelemben. Akinek van párja,az tett is érte, nem csak várta a sült galambot. Nyilván kapsz majd visszautasítást is, ki nem. (Ahhoz nagyon jó adottságokkal kell rendelkezni, férfinek is, nőnek is, hogy visszautasítások nélkül megússza a párkeresést)
2018. aug. 10. 22:21
3/15 anonim válasza:
Kepet.
2018. aug. 10. 22:25
4/15 A kérdező kommentje:
Annyira de nagyon jóképű nem vagyok, bár szerintem vészes sem. De én nem tudok belevágni mert nincs honnan.
2018. aug. 10. 22:29
5/15 anonim válasza:
Nem próbálkozol, az vezetett ide. Arra hiába vársz, hogy egy nő felszed.
2018. aug. 10. 22:45
6/15 A kérdező kommentje:
De hogyan próbálkozzak? Nyomuljak rá minden nőre aki bejön? Az jobb volna?
2018. aug. 10. 22:46
7/15 A kérdező kommentje:
Mivel én nem tudok senkit felszedni ezért engem könnyebb volna egy csajnak, nem is bánnám elismerem.
2018. aug. 10. 22:57
8/15 anonim válasza:
Hát akkor várakozz, amíg egy csaj felszed. Boldog agglegény életet.
2018. aug. 10. 23:07
9/15 A kérdező kommentje:
A mai világban már a lányok is simán kezdeményeznek, ha nem is annyian, de akkor is létezik ez az eshetőség is.
De ha emiatt leszek agglegény hát Istenem, legyen. Ami nem megy nem lehet és nem is kell erőltetni mert jó vége úgysem lesz.
2018. aug. 11. 08:53
10/15 anonim válasza:
Sajnos ahhoz nőnek kellett volna születned, hogy kényelmesen várhasd a megkereséseket, és azok közül saját szempontjaid szerint kiválogathasd a neked megfelelőbbet. Nem így történt, szóval amit tehetsz, hogy megkeresed, ki az, aki nyitottságot mutat a megismerésedre, függetlenül attól, hogy olyan-e, mint akit elképzeltél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!