Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek fényében mit kellene tegyek, hogy végre barátnőm legyen?
Nagyon szeretnék már egy barátnőt, így 21 évesen. Ez, hogy nincs már egy általános hiányérzetet épített bennem a boldogság terén, sokszor ki sem kell fejeznem a lehangoltságomat a barátoknak, tudják, hogy miért nincs atomjó kedvem. Viszont meg is jegyzik, hogy ők ezt nem értik, mivel én szomorkodok, de közben nem is keresek senkit, nem is csajozok.
Ez igaz is, hogy nem próbálkozok be senkinél ha nem látom, hogy volna valami esélyem is, ami több a majdnem nullánál.
Ez a mentalitás vezetett idáig vagy pusztán csak nincs szerencsém a szerelemben?
Ha már keresnem kell akkor csak olyat keresek, aki olyan mint amilyennek elképzeltem, és nem elégszem meg bárkivel. Az csak hazugság volna nekem is, a lánynak is.
De míg akadnak lányok, akik kezdeményeznek addig nem fogom törni magam.
Jajj, ne várd hogy egy lány/nő majd felszed mert ha ez így is lesz az biztos hogy nem lesz az álmaid asszonya az biztos :-D Tapasztalatból mondom :-D
Emlékszem egy suliban dolgoztam (hospitáltam) pedagógus gyakorlat idején és egyszer csak egy ott dolgozó titkárnő a zsebembe nyomott a szünetben egy fecnit hogy olvassam el ha vége a tanításnak mert a kolléganője akar valamit tőlem...
No, úgy is volt és az állt benne hogy látta hogy hogy nézek rá és hosszú lesz a nyári szünet nélkülem + az ő telcsiszáma 06/70.... (Böbe) :-D
Az igazság hogy nem is ismertem csak hogy általában mosolygós pasi vagyok és szerintem félreértette, vagy blöffölt mert végre dugni akart már valakivel.
Böbe egy kb 110kg súlyú 152cm-es elvált mosolygós bociszemű szőke igazi belevaló negyvenes anyuka.
Bevallom megijedtem tőle..., főként hogy egy szünetben becsalogatott a szertár mellékhelységbe és számonkérés volt a nézésem miatt. Alig tudtam kimagyarázni magam hogy már van kialakulóban valakivel kapcsim. Egyébként ő még ennél is rosszabb volt belülről de mindegy már, utólag sajnálom a Böbét :-D
Tehát neked kell nyomulni a lányokhoz aki tetszik, nem veszíthetsz csak nyerhetsz még azzal is sok sok tapasztalatot ha százból ötven elutasít.
De a természet rendje az, hogy a férfi próbálkozik... így válik férfivá. Nőkkel ismerkedni is művészet valahol amit tanulni kell. A második fele nem vicc, egyszerűen tapasztalni kell, hogy azokból levonhass ezt-azt. Ugyanígy a kapcsolatoknak is van dinamikája, tehát ha össze is jön valakivel akkor előbb utóbb szakítanotok kell, hogy abból is tanulhass (nem kell persze, de fogsz... mindenki szakít mert a társas kapcsolatok működését is tanulni kell).
De mindegy is mert a lehetőség előtted van, de döntesz mit kezdesz ezzel. Sajnáltatod magad itt/magadban vagy rájössz végre, hogy veszteni pont most vesztesz és nem akkor amikor próbálkozol.
Persze, de én inkább nem járatom le magam. Majd valakivel lehet alakul magától minden, anélkül, hogy különösebben kellene tegyek érte, esetleg így tudom elképzelni, hogy nekem lesz valakim.
Másképp biztos nem, inkább leszek nyugodtan egyedül mintsem számolgassam hány visszautasítást kaptam már csajoktól, akikben reménykedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!