Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt barátnőmet megbántottam de nagyon, mitt tegyek hogy legalább baráti viszonyom legyen?
Miután szakítottunk utána látta hogy mit iram egy lányak de én csak hülyeségből írtam de nem hiszi el.
Ezt írtam le:Mondta 30percig fürdödtem,és én erre ezt írtam:segítsek legközelebb gyorsan megfürödni?
le kell sz*rni,,kishlye hagyjad már...
túl jó szívű vagy haver, sakkban tart...
nyugi csak okosan:)
Goku, legyél kemény harcos, és ne izgasson, mit gondol a volt barátnőd egy ilyen dologról, miután szakítottatok. Már nem vagytok együtt, azzal viccelődsz és flörtölsz, akivel akarsz. Ez különben sem volt akkora dolog. Amúgy meg honnan látta? Nem neki kellene bocsánatot kérnie, hogy beleolvas a levelezésedbe?
26/F
Legalabb o dobott teged? Akkor lenne poen, hogy feltekenykedik:D
Amugy meg ha megdoglott a kutyad, ne tartsd meg (vagyis hagyd a fenebe a baratkozast..)
A barátnőd egy hülye, ku*a, irígy ribanc. Nem tehetsz mást.
Ha ő beleolvas a leveleidbe az már nem a te hibád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!