Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20f szűz. Szerintetek tegyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20f szűz. Szerintetek tegyek azért h legyen barátnőm? Megéri?

Figyelt kérdés

most jön az érettségi, de ha teszek érte lehet nagyon szép barátnőm, csak nem tudom h akarom én ezt?

mért jó ez? az addig oké, ha majd külön költözök, akkor ne legyek egyedül, de ha most még egy plusz emberrel is törődni kéne, udvarolgatni... mit gondoltok?

2013. ápr. 6. 18:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Ilyen az élet.
2013. ápr. 6. 18:30
 2/20 anonim ***** válasza:
az udvarolás munka?
2013. ápr. 6. 18:30
 3/20 anonim ***** válasza:
Szerintem itt a többség ezt lesz*rja.
2013. ápr. 6. 18:31
 4/20 A kérdező kommentje:

én azt tudom.

de szeritetek megéri ez a hülyéskedés? rengeteg időt elvenne szerintem

2013. ápr. 6. 18:31
 5/20 anonim ***** válasza:
ha így állsz hozzá, inkább ne
2013. ápr. 6. 18:33
 6/20 anonim ***** válasza:
tegyél egy elég jó érettségit, és eljutsz egy csajokkal teli főulira
2013. ápr. 6. 18:35
 7/20 A kérdező kommentje:

nem fősulira megyek, szakmát tanulok

nem az ismerkedéssel van a gond...

hanem hogy kell-e ez most nekem? mit tanácsoltok?

2013. ápr. 6. 18:37
 8/20 anonim ***** válasza:
tutira nem kell, mert csak töketlenkednél vele, arra meg senkinek sincs szüksége
2013. ápr. 6. 18:43
 9/20 anonim ***** válasza:
aaaaa xdd...pont mint én:) én személyszerint most lusta vagyok a csajokhoz... ha neked ez kényelmesebb akk hanyagold őket...én is ezt teszem...úgyis lesz ez még máshogy:)
2013. ápr. 6. 18:44
 10/20 anonim ***** válasza:

húha kérdező, én már előre sajnálom szegény csajt. Illetve nem sajnálom, mert úgy is lusta vagy hozzá. Értelmes gondolkodás módod van ám...

Nem nem éri meg, precíz számításokat és teszteket végeztem, és kikövetkeztettem hogy a megérési százalék a 0,12632632%

DE ennek ellenére milyen király! máris elköltözés meg minden, mmm milyen jó előre tervezel, TUTI SIKER!

2013. ápr. 6. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!