Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20f szűz. Szerintetek tegyek azért h legyen barátnőm? Megéri?
most jön az érettségi, de ha teszek érte lehet nagyon szép barátnőm, csak nem tudom h akarom én ezt?
mért jó ez? az addig oké, ha majd külön költözök, akkor ne legyek egyedül, de ha most még egy plusz emberrel is törődni kéne, udvarolgatni... mit gondoltok?
ÉN tudjam, hogy NEKED kell-e?
Egyébként mivel ennyire nem érzed szükségét, nem kell az neked.
azért hogy a szüzességed elveszitsd, azért megéri. :)
mert lesz valakid akit átölelhetsz, és hozzábújhatsz és akit szerethetsz.
ez puszta pszichológia:) barátom, te nem udvarolgatni meg csajozni nem akarsz, szimplán attól félsz, hogy mit szólna az adott csaj ahhoz hogy szűz vagy meg egyáltalán a töketlenségedhez és az írásod alapján a kibírhatatlan nagyképű, egoista természetedhez meg hozzáállásodhoz:)
ilyen viselkedéssel, ha még akarsz se lesz senkid, nem is érdemled meg, hogy legyen, szval a tanácsom: NEM, nem kell neked barátnő, túl individualista vagy ahhoz, hogy törődj vele és megadd neki a szükséges -érzelmi- dolgokat
17 L
azt nem mondom el h szűz vagoyk, azt mondom neki h nem
és persze a stílusomat megváltoztatom
a nagyképűségemmel, meg nincsen semmi gond
3. pedig nem vagyok a barátod, mert nem barátkozok fiatal emberekkel
"a stílusomon változtatok"
"a nagyképűségemmel meg semmi gond"
paradoxon :))) ajjaj.. sajnos rajtad már nem lehet segíteni, sajnállak is rendesen, na mindegy, te tudod..
és a "barátom" megnevezést véletlen se azért írtam mert annak tartalak, inkább gúnyt akartam vele kifejezni
(lehet, hogy fiatalabb vagyok, de ezerszer jobban látom már most a dolgokat, mint te, neked sem ártana változtatni a világszemléleteden)
nem látsz te szart se kislány, megnyugtatlak :)
még szép, hogy vadidegen embereknek nem fogom tenni fölöslegesen a szépet... de te a nagy élettapasztalatoddal biztosan átlátod a dolgokat, azt is, hogy milyen ember vagyok leszűrted néhány mondat alapján... gratulálok a nagy élettapasztalatodhoz, gúnyt űzni pedig így... és még ki is jelented.. szánalmas vagy
én baromira nem sajnáltatom magam, csak mivel falun lakok, kíváncsi vagyok, hogy mit hagyok ki ha nem foglalkozok ezzel a témával, veszítek-e valamit? mert magamtól nem tudom eldönteni
nem állítottam, hogy átlátok mindent, de abban biztos vagyok, hogy egy-két dolgot jobban látok mint te, ez még csak a megnyilvánulásaidból is látszik.. meg abból, ahogyan lereagáltad ezt az egészet, képzeld, mondatok alapján is sokmindent meg lehet állapítani egy emberről ;)
szánalmas pedig te vagy, hogy a népet ilyen hülye kérdésekkel fárasztod, ugyanis miért egy IDEGEN embernek kellene jobban tudnia, h neked kell-e barátnő? hülye vagy, hogy ebből problémát csinálsz... ha úgy érzed, hogy kell, akkor szerzel, ha pedig nem, akkor üljél egész nap magadba roskadva, tanulgassál, úgyis gondolom egy kis kocka lúzer vagy, aztán majd megtalál a nagy Ő, ha csak a kezed formájában is.. na ennyi, remélem kielégítő válasz volt, további szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!