Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Már a sikeres férfiakat utálom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már a sikeres férfiakat utálom?

Figyelt kérdés
Nincs sikerem a nőknél. Sose volt de eddig se őket okoltam. Én a sikeres férfiakat gyűlölöm. Meg a fiatal fiukat akik genetikailag vékonyak…. Mert az kell a nők 90% nak. 65 kilós gizdulós trendi szarok.
2022. júl. 13. 15:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem inkább magadat utáld, mert a könnyebb utat választod, hogy másokra kened a csajozásban való alkalmatlanságod, és az önsajnálatba süllyedve hibáztatsz mindenkit.

Lusta vagy tenni érte, elhiszem, könnyebb a szarban elsüllyedni, mint kikaparni magad belőle.

"ha feladod az álmaid meghalsz, élve halsz meg"!!!

Nem basztatásból írtam ezeket, de ha bele gondolsz, ez az igazság!..

Állj fel, kezd magaddal valamit, és csajozz be baszki.

Attól, hogy mindenkit gyülölsz, okolsz, és hisztizel, nem lesz csajod!!!

Hajrá!

2022. júl. 13. 15:16
 2/20 anonim ***** válasza:
90%

Azzal nincs semmi baj, ha egy férfi termetes, nagy darab!

Az más tészta ha valaki kifejezetten kövér!

Így már érted!

2022. júl. 13. 15:21
 3/20 A kérdező kommentje:
Minimálbéres vagyok. Hogy vegyek 70 milliós házat , 40 milliós autót? Átlagos vagyok kis pocakkal? Hogy legyek olyan testalkatú mint a mai 17 évesek?
2022. júl. 13. 15:22
 4/20 anonim ***** válasza:
97%
Miért akarnál olyan testet mint egy 17 évesnek. Hány éves vagy és hány éves a célcsoportod?
2022. júl. 13. 15:28
 5/20 anonim ***** válasza:
9%

"ha feladod az álmaid meghalsz, élve halsz meg"!!!

Viszont azt el kell fogadni, hogy nem minden vagyunk teljesulhet be.....

Majd ha vege lesz a feminista amokfutasnak, akkor konnyebb lesz. Bar azt mi nem fogjuk megelni.

38F incel

2022. júl. 13. 15:29
 6/20 anonim ***** válasza:
89%
Az utálat nem visz előbbre. De ha neked ott is jó...
2022. júl. 13. 15:36
 7/20 anonim ***** válasza:
84%

Nem helyesen gondolkozol.

Nem hallottad sosem, hogy minden zsáknak akad foltja? Ne savanyodj be, járj társaságba, keress jobban fizető munkát.

2022. júl. 13. 15:57
 8/20 anonim ***** válasza:
85%

"Minimálbéres vagyok."

Miért nem tanulsz meg egy olyan szakmát, amit szívesen csinálnál, és ami ennél sokkal jobban jövedelmez?

2022. júl. 13. 16:32
 9/20 anonim ***** válasza:
42%
Teljesen érthető az utálat érzése. Ez egyszerű ok-okozati összefüggés. Hány éves vagy amúgy?
2022. júl. 13. 16:33
 10/20 anonim ***** válasza:
82%
170/100 incel?
2022. júl. 13. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!