Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Már a sikeres férfiakat utálom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már a sikeres férfiakat utálom?

Figyelt kérdés
Nincs sikerem a nőknél. Sose volt de eddig se őket okoltam. Én a sikeres férfiakat gyűlölöm. Meg a fiatal fiukat akik genetikailag vékonyak…. Mert az kell a nők 90% nak. 65 kilós gizdulós trendi szarok.
2022. júl. 13. 15:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
94%

Szerinted kinek ártasz azzal, ha a sikeres férfiakat - vagy történetesen bárki mást - utálsz?

Kire van ez az érzésed hatással?

2022. júl. 13. 16:34
 12/20 anonim ***** válasza:
82%
Ez ilyen "dögöljön meg a szomszéd tehene is" szitu.
2022. júl. 13. 16:41
 13/20 anonim ***** válasza:
82%
Nem átlagos vagy! Átlag alatti!
2022. júl. 13. 17:15
 14/20 anonim ***** válasza:
78%
Aranyásókat leszámítva nem annyira számít az, hogy van-e nagyobb vagyonod, házad stb. Ez csak kifogás. Minimálbérrel én nem vennék konditerem bérletet. Egyél kevesebb szemetet, helyette vegyél tojást, tejet, csirkemellet. Ha fizikai munkát végzel, akkor ennyi elég. Ha irodait, akkor reggel vagy esténként menjél el egy nagyobbat sétálni, pár hónap után pedig már lehet kocogni is. Max 6 hónap és eltűnik az a pocak...
2022. júl. 13. 17:17
 15/20 anonim ***** válasza:
53%

14

Én nem vagyok aranyáso, de azért egy minimálbéres pasival nem tudom, hogy mit kezdenek! Eleve nem működne a kapcsolat, mivel a programok/randik/nyaralások, fesztivál stb. költségeinek ráeső részét sem tudná kifizetni

2022. júl. 13. 17:38
 16/20 anonim ***** válasza:
85%

#15 Igazad van, picit leegyszerűsítettem a dolgot. A valóságban azért árnyaltabb a dolog természetesen. Nálad sem közvetlenül a minimálbér a probléma, hanem az hogy a te életviteled összeegyeztethetetlen az övével (programok, randik, nyaralások, fesztivál stb.). Az más kérdés hogy ez részben a minimálbéres fizuból következik.

Olyan viszont mindig lesz, hogy politikai nézed, életvitel stb annyira radikálisan eltér a két ember között, hogy esélytelen hosszútávú párkapcsolatot létesíteni. Tehát nem azt állítom hogy egy minimálbéres, de magára adó srác mindenkinek tetszik, hanem azt hogy lesz célközönség ahol el tudja adni magát.

2022. júl. 13. 17:52
 17/20 anonim ***** válasza:
85%
Megint a kis pocakos. Amint felismerték, hogy ki vagy már egyből nem kommentelsz. Szánalmas vagy. Ma hány sör fog lecsúszni?
2022. júl. 13. 18:24
 18/20 anonim ***** válasza:
81%
Mibajod a gizdákkal?
2022. júl. 13. 18:58
 19/20 anonim ***** válasza:
77%
Irigykedsz hogy trendi vagyok gec?
2022. júl. 13. 21:14
 20/20 anonim ***** válasza:
81%
Te vagy az, sóder norbi nosztalgiázol? :DDD
2022. júl. 13. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!