Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek mekkora része szeret gúnyolódni a szingliken?
Nem hiszem hogy sokan, nagyon alja suttyónak kell hozzá lenni. Maximum akkor tudom elképzelni, mikor valamivel megakar bántani valaki és ezt találja meg gyenge pontnak, úgy érzi ezzel okozhat fájdalmat, ami megint nem vall túl sok észre.
Egyébként meg nem érdekel.
Ez ugyan az mint a diploma.
A diplomás nőket nem is a szakterületük érdekli! Csupán arra kell nekik hogy különbséget tehessenek “ én értelmiségi vagyok, te meg munkás proli”.
Vagy másik példa. A gyúrós fickók 90% át nem az hajtja hogy ők egészségesek legyenek. Még az se hogy így könnyebben találnak csinos női partnert! Hanem az hogy a utcán , meloban stb a Jócónak , Ferinek , Gézának elmondhassa hogy ő edzett és így jó csaja van, ti meg teleszart búváruhák vagytok!
Ezek nagy része ezzel akarja a párkapcsolat, házasság érékét fenntartani.
Nagyon sok nő él rossz kapcsolatban, ahol ki kell szolgálnia a párja minden hülye heppjét, főzni, mosni, takarítani rá, de közben megy az ordibálás, a fikázás, de tűr, mert legalább nincs egyedül.
Ha a szingli viszont boldogabb mint ő, akkor szembesülnie kell azzal, hogy az életét egy rossz kapcsolatra pazarolja, feladta az álmait, önmagát és cserébe nem kapott státuszt.
Emiatt igyekszik fenntartani azt az illúziót, hogy kapcsolatban lenni magasabb rangú dolog, pláne, ha ő nagybetűs Anya vagy Feleség.
2-es
Diplomás no vagyok es baromira érdekel a szakterületem! Nem unalombol talaltam ki, hogy egyetemre megyek es tanulok 4-6 évet.
24N
"A diplomás nőket nem is a szakterületük érdekli"
EZt meg honnan sikerült kiszopnod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!