Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elobb utobb kotodni fogok hozza?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elobb utobb kotodni fogok hozza?

Figyelt kérdés
Egy fiuval mostanaban sokat talalkoztunk, egyutt aludtunk meg le is fekudtunk egymassal. 2 honapja ismerem, az elejen csak siman jofejnek es szimpinek gondoltam (amugy nem az esetem) , most meg egy kicsit elkezdtem vonzodni hozza. Azon kapom magam, hogy egyre tobbet gondolok ra, hianyzik ha nelkule alszom, es mindig nezem hogy irt-e... Hozza kotodom vagy csak epp szeretethianyos vagyok?
2022. júl. 12. 20:17
 1/9 A kérdező kommentje:
22L
2022. júl. 12. 20:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt neked kell érezned. Hiányzik ha nincs veled ?
2022. júl. 12. 20:21
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen.. Ha vele vagyok az meg nagyon jo erzes de nem kulonleges
2022. júl. 12. 20:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt már olyan aki iránt erőssebek voltak az érzéseid vagy csak van egy elképzelt dolog amit gondolsz, hogy úgy kellene érezned és ahhoz hasonlítod azt amit most érzel ?
2022. júl. 12. 20:27
 5/9 anonim ***** válasza:
73%

"Ha vele vagyok az meg nagyon jo erzes de nem kulonleges"

Magad sem tudod ez mit jelent, egy idegen honnan tudná? Főleg úgy, hogy értelme sincs.

2022. júl. 12. 20:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Sosem voltak eros erzeseim senki irant.
2022. júl. 12. 20:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ismerd meg magad, merd jobban megélni az érzéseid. De ha így folytatódik ahogy most akkor igen, kötődni fogsz, csak nem jól, úgyhogy ismerd meg magad.
2022. júl. 12. 20:53
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha senkihez nem kötődtél soha hozzá sem fogsz.

Miért kezdtél el összejárni vele, ha nem is tetszett?

Tényleg magadat kellene összeraknod és megértenéd először is, mert ennyiből! úgy tűnik nem irányítod az életed csak úgy történik veled.

2022. júl. 12. 21:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Úristen... :))
2022. júl. 13. 00:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!