Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél mennyire gáz, hogy 24 évesen nincs autóm? A lányoknál ez nagyon nagy minusz pont?
10-es amikor az emberek olyan kijelentéseket tesznek hogy "Olyannal nem is kezdenék, akinek jogsija sincs." na pont ilyenkor szokott az élet közbeszólni és egy olyannal összehozni aki még autóba ülni is fél :)
Akkor majd rájössz hogy nem ettől valaki valaki hanem attól hogy jó vagy rossz ember-e.
24 évesen talán még nem, de ideje elkezdeni a jogsit.
Persze nem kell megfelelni, rengeteg nő van, akinek mindegy vagy nem fontos.
Azt nézd, h Te akarsz e és szükséged van e rá.
Nekem pozitív ha van kocsija a páromnak.
Pont leszarom
24N
(28 F-val, nem kérek privátot)
4 parombol 3-nak volt jogsija, 2-nek autója.
A jelenlegi paromnak csak jogsija van, autója nincs. Mostanában tervezünk közösen venni egyet. Nekem nagy pozitívum, ha egy srácnak ennyi idősen nincs autója, mert a korábbi, autóval rendelkező barátaim borzasztó lusták voltak, autó nélkül sehova nem voltak hajlandóak elmenni. Természetesen gyereknél fontos, de nem is biztos, hogy akarunk. Nekünk most a turazasokhoz kell.
Egyébként nekem jogsim sincs :D
24N
#16 mint látod a gyakori nem az a hely.
Azt tudnám nektek mondani , az autó egy plusz többnyire , de vannak olyan nők akiknèl előfeltétel, de ők a kisebbség ( és annyit is érnek )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!