Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hihető, hogy csak egy nővel volt, és hogy pont ezért?
Kb két hete írt nekem egy srác, régen néha sulim városában láttam a buszmegállóban, azóta beszélgetünk. Akarva akaratlanul szóba került a szex, és hogy ki hány emberrel volt már.
Azt mondta ő még csak egy csajjal volt vele sem volt kapcsolatban, egy házibuliban szexelt a nővel, a nő nem akart párkapcsolatot, de ő szeretett volna mert neki nagyon megtetszett. Utána a nő állandóan vissza utasította, de ő több mint egy évig próbálkozott nála, de semmi nem lett belőle, majd utána mikor már letett róla, utána egyedült volt ameddig nem tette túl magát a dolgon.
Külsőre nagyon rendben van a srác, régebben is már megakadt rajta a szemem. Beszélgetés alapján is értelmesnek tűnik.
Ez az egy dolog ami nekem nagyon fura. Ezt el lehet hinni? Van olyan srác aki évekig nem jut túl a csajon? Pláne csak egy szex után, úgy, hogy kapcsolat nem is volt?
Higyjek neki? Vagy valami sántít? A hazugság nekem nagyon nem fér bele csak azért érdeklődöm, hogy létezhet-e ilyen?! Huszas éveink elején járunk
Szerintem 20-as évek elején még simán hihető, tavaly érettségiztem és a fiú osztálytársak több, mint fele még szűz volt, vagy legelső kapcsolatában.
Köztük mindenki elmúlt már 18, sokan 19 évesek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!