Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a tapasztalataitok, neten vagy élőben jobb ismerkedni?
Figyelt kérdés
2022. júl. 12. 09:23
11/14 anonim válasza:
Ha valakire nyitott vagyok, tokmindegy hol, helybol konnyű nőnek vesznek.
Ezzel indítanak, hogy kéobe kell őket tennem hogy attol hogy szoba álltam vele az nem azert van, hogy meg is d.ghat, hanem azért hogy megismerhet es megismerném.
Epp ma mentem ugy vegig az utvan hogy nincs barátom nincs kivel mennem bulizni stb minden ferfi forog utanam, de bárki felé nyitnék, már helybol azt hiszik, biztos "dolgos nő" vagyok.
Holott melegitoben vagyok csak az nőcis. Mégcsak ki sem vagyok oltozve.
A neten ugyanez megy:(
Es .arad ez hogy se barátom se bulihoz haverok:(
13/14 anonim válasza:
Sehol. Mindenhol ugyanolyan lehetetlen ha nem nézel ki nagyon jól és/vagy nincs rohadt jó szöveged.
14/14 anonim válasza:
Ha nem nézel ki olyan jól, de nincs is semmilyen nagyobb testi fogyatékosságod, akkor élőben valamicske esély van. Igazából az lenne a jó, ha mindenki eltűnne a netes színterekről, és a saját maga által "bejárható" környezetében keresgélne. Mindenki rászorulna arra, hogy kimozduljon ÉS nyitottabb legyen a körülötte lévőkre. Tanulnánk némi empátiát: neten ha férfiként elküldesz 100 dickpicet, vagy éppen nőként ordenáré módon, megalázva utasítasz el 100 férfit, annak semmi következménye nincsen. Becsukod a laptopot és kész. De egyrészt ott állni szemben a másikkal nagyon eltérő a pötyögéshez képest. Ráadásul elterjed rólad, hogy egy köcsög vagy - és adott esetben az ellenkezője is. Én bárkinek, akivel ilyenekről beszélgetek az első dolog, amit mondok, hogy törölje minden online profilját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!