Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a tapasztalataitok, neten vagy élőben jobb ismerkedni?
Attól függ te milyen beállítottságú vagy és hogy pontosan kit keresel.
Én olyan pàrt keresek aki nem annyira társasági ember ,picit otthonülősebb ,de mondjuk velem szívesen elmenne több helyre.
Ezért én inkább neten ismerkedek ,mert valószínű ott a legkönnyebb ilyen lányokkal ismerkedni.:)
29/F
Élőben! Igaz teljesen másra "gyúrtam" mint párkapcsolat, de amikor minden nap órákig lógtam a chatoldalakon, partner, társkeresőkön akkor is kb. 1:5 volt az aránya az élőben vs. netről megismert nők számának (nem az utóbbi javára).
Élőben a 0. pillanatban ott tartasz mint a neten x levél, üziváltás után- azonnal face to face látod a másik embert.
Bennem is hasonló dolgok fordultak meg, mint amit az 5-ös is mondott. Élőben talán nagy előny az, hogy az összképet látod, nem külön-külön rakod össze, hogy milyen magas, milyen a hangja, melyik szögből hogy néz ki, más-e a kisugárzása, mint egy kép alapján, stb. Viszont, ha belegondolok, ha valakivel élőben kezdek el beszélgetni, nem lehet tudni, hogy most van-e kapcsolata, ha nincs, akkor keres-e egyáltalán, bejövök neki, vagy csak simán jó fej, stb. Internetes ismerkedésnél legalább ott van az, hogy tudod, ha a másik rád ír egy társkeresőn, vagy ismerkedős rovatban, akkor egyértelműen társat keres (az már egy másik kérdés, hogy van-e mellette felesége, vagy túlvan-e az exén), és ennek megfelelően tudtok egymáshoz állni.
Na meg a merítés is nagyobb. Én pl. home office-ból dolgozok, magyarul munkatársaim nincsenek, a barátaim nem igazán szoktak új barátokat behozni, és engem leterhel az, ha azzal a háttérgondolattal megyek el bármilyen élő programra, hogy "remélem, itt valahol belém fut egy szőke herceg" (általában nem szokott).
Én is annak a híve vagyok egyébként, hogy mihamarabb találkozzunk élőben, szóval gyakorlatilag a netes ismerkedés átkúszik élő ismerkedésbe, és igazából csak az első pár hete netes ismerkedés. Viszont az is érdekes, hogy az élőben ismerkedés is átkúszik netes ismerkedésbe, mert általában az egymást élőben megismert párok is valami közösségi médiafelületen tartják a kapcsolatot, szóval gyakorlatilag nincs is annyi különbség. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!