30-40-50 év körüli egyedülálló férfiak, akik sportoltok, és figyeltek a testetekre, és jobb formában vagytok, mint fiatalabb korotokban, megosztanátok-e a tapasztalataitokat?
Nálam ez sokszor csak elhatározás kérdése. A súlyom és így a testalkatom folyamatosan ingadozott az elmúlt 15-20 évben. Hogy mennyire elhatározás kérdése, mi sem bizonyítja jobban, semmint hogy volt olyan időszak, hogy 7 hónap alatt 17kg-t fogytam, ami a maga korszakában tartós is volt.
Mindazonáltal van egy nem mozgós (lustulós) időszakom, egy félintenzív és egy feszes időszakom. Az elsőnél mennek fel a kilók és a centik, a másodiknál 3/- 1-2kg, de kb tartom a súlyt, a feszesnél az a helyzet, amit fentebb is leírtam, akár kétszámjegyű fogyás kg-ban.
Sok dolog függvénye, hogy valaki mennyire tartja magát karban. Ha van kérdésed (vagy bárkinek), írj; akár itt, akár priviben.
Szakértő nem vagyok, de megéltem már a kort és így a tapasztalatokat is!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!