Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 30 éves koráig nem kapott nőt a férfi ráadásul most rosszabbul néz ki mint mondjuk 5 éve akkor esélytelen már, hogy csinos nőt kapjon az életébe?
"Más ha egy nő van elhízva , egy nőnek adnia kell magára, hogy elcsábítsa a férfiakat"
Nem a férfiak szoktak lenni a kezdeményező csábítók amúgy, vagy akkor hogy van ez?
"Más ha egy nő van elhízva , egy nőnek adnia kell magára, hogy elcsábítsa a férfiakat"
Nos, legutóbb láttam itt egy női válaszadó véleményét, bárcsak lementettem volna a válaszát! Arról írt, hogy régen valóban az volt a helyzet, hogy elég volt, ha a férfi egy fokkal szebb az ördögnél. De a világ megváltozott, most már a férfiaktól is elvárják a jó külsőt, nem csak a nőktől. Röviden ez volt a lényege, csak sokkal szebben és precízebben fogalmazta meg.
Ha látja ezt a kommentet az a bizonyos női válaszadó, kérem, másolja be ide a múltkori kommentjét, köszönöm.
Szóval így nyomassad ezt, hogy "csak a nőnek kell adnia magára". Ez a világ régen elmúlt. Amelyik férfi ehhez nem tud vagy hajlandó alkalmazkodni, az így járt.
F/28
Más ha egy nő van elhízva , egy nőnek adnia kell magára, hogy elcsábítsa a férfiakat"
Hogyne! Adok is magamra! Sportolok, egeszsegesen étkezem, csinosan oltozkodom, rendszeresen járok fodraszhoz, kozmetikus, pedi-mani, stb.
De nem azért töröm magamat, hogy egy dagadt, csóró, öntelt, minimálbéres lúzert "csábitsak" el! Számomra a te fajtád minden, csak nem vonzó
Nem vagyok se csóró se minimálbéres , te maximum a titkárnőm lehetnél drága
Ha-ha-ha.:D Ugyan nem én vagyok a 45, de te tényleg valami álomvilágban élsz. Jól van akkor elvileg nem vagy csóró, attól még a a “kis” 30 kg túlsúlyod és a még ennél is undorítóbb belsődet semmivel sem tudod palástolni. Egy igazi öntelt, hímsoviniszta, alkesz tróger vagy.
Látom azért sikerült kiszűrni lényeget a kommentjéből.🤦🏻♀️ Ő veled ellentétben ad magára, sportol, vékony csinos, szóval áruld már mi a rossebbért is kéne egy magadfajta igénytelen hájpacnival összejönnie?! Igen is a férfi is adjon magára és legyen igényes a külsejére, ő neki is el kell csábítania a nőt, nem csak fordítva. Szánalmas, ahogy minden egyes nap bizonygatod itt, hogy te aztán nem vagy elhízva és mennyire értékes a belsőd, meg hág különben is egy nő legyen vékony, a pasi meg nyugodtan lehet egy zsírdisznó. Ha szerinted te elvárhatod (tudnám milyen alapon) a vékony, csinos nőt, akkor az a vékony, csinos nő miért is ne várhatna el ugyanúgy a normál testalkatú férfit az elhízott, sörhasú alkesz helyett??
Az édes nénikéd, annak a kiszolgálására lett “létrehozva”, te szánalmas vadparaszt. És akkor te vekengsz arról milyen értékes a belsőd??😆😆 Az egyik legundorítóbb lény vagy, akivel valaha az életben volt szerencsém beszélni. Te/ti (kivétel a normális, épeszű férfiaknak) akkor meg ezen beteg párhuzam mentén a nők kiszolgálására és utód gyártására lettetek “létrehozva”.
Aki más ember életéről így nyilatkozik, abba még a levegő is kár. És csodálkozol, hogy a kutyának nem kellesz. Apropó kutya, a fajtádnál személy szerint én még egy kutya életét is többre tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!