Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet sikerült a taktikám és lesz egy csinos barátnőm, már kezdhetek reménykedni?
Igen..36 éves vagyok és eddig csak egy rövid fél éves próbálkozás volt..igen fontos a külső, de rájöttem kár hazudni magamnak mert nincs értelme..sok incel is hazudik magának hogy végre nője legyen...
Eddig leginkább társkeresőn próbálkoztam de senki nem írt vissza évekig semmi siker..fél éve töröltem is magam mindenhol..
Mondom nem akarok egyedül maradni így elhatároztam hogy minden nőhöz odamegyek aki jó nő utcány buszon stb..Hát teljesen el voltam keseredve, nagyon sok bunkó volt, csúnya lekoptatások is voltak, de leggyakoribb a bocsi van barátom szöveg volt.
Szerintem több száz próbálkozás volt.
Viszont tegnap kimentem a parkba és ott kutyájával volt egy tök szép csinos nő. Odamentem hozzá kutyát kérdeztem és a végén elhívtam egy italra.. A csaj először nagyot nézett hogy őt még így soha nem szólították le és nevetett aztán mondta végülis tök szimpatikus hogy így odaléptem hozzá és hogy miért ne..Számát megadta (valós mert már beszéltünk) és ma este 6 kor randi....hihetetlen boldog és izgatott vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!