Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet sikerült a taktikám és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet sikerült a taktikám és lesz egy csinos barátnőm, már kezdhetek reménykedni?

Figyelt kérdés

Igen..36 éves vagyok és eddig csak egy rövid fél éves próbálkozás volt..igen fontos a külső, de rájöttem kár hazudni magamnak mert nincs értelme..sok incel is hazudik magának hogy végre nője legyen...

Eddig leginkább társkeresőn próbálkoztam de senki nem írt vissza évekig semmi siker..fél éve töröltem is magam mindenhol..

Mondom nem akarok egyedül maradni így elhatároztam hogy minden nőhöz odamegyek aki jó nő utcány buszon stb..Hát teljesen el voltam keseredve, nagyon sok bunkó volt, csúnya lekoptatások is voltak, de leggyakoribb a bocsi van barátom szöveg volt.

Szerintem több száz próbálkozás volt.

Viszont tegnap kimentem a parkba és ott kutyájával volt egy tök szép csinos nő. Odamentem hozzá kutyát kérdeztem és a végén elhívtam egy italra.. A csaj először nagyot nézett hogy őt még így soha nem szólították le és nevetett aztán mondta végülis tök szimpatikus hogy így odaléptem hozzá és hogy miért ne..Számát megadta (valós mert már beszéltünk) és ma este 6 kor randi....hihetetlen boldog és izgatott vagyok...

2022. júl. 4. 07:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
15%
Ne éld bele magad te örök vesztes figura vagy.
2022. júl. 4. 07:35
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem kéne ide kiírni, örülj neki :D
2022. júl. 4. 07:39
 3/15 A kérdező kommentje:
2. Miért? Csak azért írtam ki mert van bennem bizonytalanság.
2022. júl. 4. 07:42
 4/15 anonim ***** válasza:
2%
Nem lehet, hogy vak volt?
2022. júl. 4. 07:47
 5/15 anonim ***** válasza:
92%
Én aszondom, hogy jól tetted, így kell. 💪 Ezt ugatom én is itt állandóan, hogy ennyi a történet. Annyi kell csak, hogy te is szimpatikus legyél neki és akkor van esélyed. Hót mindegy, hogy mivel mész oda hozzá, ha szimpi vagy, jó lesz, ha nem vagy szimpi, nem lesz jó. PONT! Jól csináltad, így kell, addig mentél, amíg valakinek szimpi nem voltál és nem kaptál egy igent. Bravó! 👍👏
2022. júl. 4. 07:49
 6/15 A kérdező kommentje:
4. Haha.....
2022. júl. 4. 07:49
 7/15 anonim ***** válasza:
76%
Csinos? Ha csinos, csinike, csinibébi, csiiinnnooosss, akkor minden jó.
2022. júl. 4. 08:17
 8/15 anonim ***** válasza:
96%
Gratulálok, inspiráló vagy, és le a kalappal, így tovább. Én idén a 10-ik leszólításnál járok. Mindegyiket kedvesen utasították el, folytatom tovább. Már egyre lazábban tudom leszólítani őket, erre büszke vagyok.
2022. júl. 4. 08:54
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nőként írom, hogy valóban azért pár fokkal jobb, ha nem csak úgy a semmiből jön valaki tömegközlekedésen/utcán/stb., hogy "gyere el egy italra", hanem előbb valami értelmes téma alapján szóba elegyedsz.
2022. júl. 4. 09:02
 10/15 anonim ***** válasza:
61%
Érdekes, a ronda pasik is csak a szép nőket veszik emberszámba.
2022. júl. 4. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!