Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság tényleg ilyen sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság tényleg ilyen sok csinos nö árulja magát valamiként?

Figyelt kérdés

Elkeseredek sokszor. Jómódú vagyok, de megdolgoztam mindenért, tanultam, küzdöttem. Túl vagyok egy váláson ami 2 éve volt, azóta párt keresek (32 éves vagyok). Nagyon-nagyon sok csajról derül ki, hogy valahol árulja, árulta magát. Ismerkedtem egy nagyon intelligens, nyelveket beszélö csajjal, huszonéves, jó volt vele beszélgetni, nem is volt semmi, mert nem az a fajta aki csak úgy odaadja magát. Aztán a redditen szembejött velem! Többen állították, hogy dubajozik, stb. Bár én is láttam dubaji képeket az instáján, nem gondoltam semmi rosszra mert gazdagok a szülei. Sajnos utánajártam megbízható körökben és igaz a dolog! De nem tudom felfogni! Nem értem miért?

Másik könyvelésen dolgozó nagyon csinos kolléganö hagyta ott az állását diplomásan, mert az onlyval jobban keres! Egy diplomás, okos nö!

Mi folyik a világban? Miért jó ez? Nekem van pénzem, de nem értem mit érnek ezek a dolgom amiért ilyeneket csinálnak? Nem a megélhetésröl van szó! Én is vettem már designer cuccot, de meg is bántam. Izgalmas volt megvenni, de 2 nap múlva már nem adott többet mint egy 20 ezres valami.

2022. júl. 2. 09:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%
Kamu
2022. júl. 2. 09:54
 2/14 anonim ***** válasza:
88%

Nem értem miért csak a nők vannak shamingelve ezért és a férfiak nem akik igénybe veszik a szolgáltatást.

Akinek van gyomra hozzá, had csinálja. Én is elgondolkoztam már rajta, mert szívesen bejárnám a világot ahhoz pedig pénz kell. Nem keresek rosszul de így is évekig kell dolgozzak h teljesüljön az álmom, míg ha ezt a módját választanám a pénzkeresesnek hamarabb teljesülne. Ígyis úgyis tárgyiasítanak a férfiak nagyresze, miért ne húzhatnék belőle hasznot?

Viszont én úgy érzem lelkileg nem bírnám így én nem kezdek bele, de aki bírja az had csinálja már számonkérés nélkül.

2022. júl. 2. 10:00
 3/14 anonim ***** válasza:
84%

Miért nézegetsz te ilyen oldalakat? Kikre áll a farkad úgy mégis?

Veled van a probléma, nem a normális lányok kellenek neked, hanem a kvák, instapitsák, akkor fogadd el hogy ennek ez a tartozéka. Te sem vagy különb, csak férfiban.

2022. júl. 2. 10:19
 4/14 anonim ***** válasza:
80%

Téged miért zavar ez?

Ameddig van erre kereslet, addig lesz rá kínálat is.

Ez kell nektek.

2022. júl. 2. 10:22
 5/14 anonim ***** válasza:
88%

Budapest az EU Bangkokja, nem véletlenül terjedt el ez a mondás, már a 90-es évek elejétől.

Valahol a kormányzat hibája is, hogy jobban keresel az onlyval, mint a könyveléssel.

Én mérnök vagyok, de néha én is elgondolkodom, hogy basszus simán lennék sugarboy egy vagyonos nő mellett.

Nyilván ha egy nő tökéletes testű, okos, nyelveket beszél, az az összes luxusprosti ismérve. Ezeknek a nagy része az is.

2022. júl. 2. 10:46
 6/14 anonim ***** válasza:
66%

Ha valóban önszántából prosti és nem a létminimum miatt, meg azért mert bajba került és rákényszerül, akkor az azért nem olyan tragikus. A sok buta férfi meg képes megfizetni, brutál kereslet van luxus prostira. Ezen te mit keseredsz el? Meg hogy kerülsz egyáltalán luxusprosti közelébe? Azon kéne inkább keseregned, akik nem önszántukból kerültek ilyen helyzetbe, az valóban elkeserítő, hogy fiatal lányokkal ez történik, esetenként már 10 éves kislányok is bele kerülnek!

Egyébként egy nőnek se kell neked megfelelnie és senkit nem érdekel, hogy neked nem tetszik, amit önszántukból csinálnak, ismerkedj akkor ne prosti, meg "modell" körökben, ha annyira fontos ez neked. Meg persze cseszd le a férfi társaidat, hogy ne prostizzanak és inkább verjék ki, aztán nem lesz ilyen, a magot kéne megszüntetni.

Kamus kis troll nyomi...

2022. júl. 2. 11:22
 7/14 anonim ***** válasza:
29%
A kis szűz fiúkákból elég egyszerűen lehet pénzt keresni, jól teszik a lányok, hogy ezt kihasználják:D
2022. júl. 2. 11:33
 8/14 anonim ***** válasza:
20%
#2: Ugyanazért, amiért a pék van shamingelve, ha nem elég, hogy az áfacsökkentést benyeli, de még duplájára is emeli a kenyér árát, nem pedig a kisnyugdíjas, akit ez a legjobban érint. Mert a gazdag ugyanúgy megveszi, más meg helyettesíti mással az étrendjében, de a többségnek azért az alapvető élelmiszerek között szerepel.
2022. júl. 2. 11:41
 9/14 anonim ***** válasza:
71%

Nem igazán értem az összefüggést…?

2022. júl. 2. 11:49
 10/14 anonim ***** válasza:
7%
#8 ez olyan mint az a mesterkulcsos cucc, mikor azzal akarjátok palastolni, hogy ti hímr.bancok vagytok
2022. júl. 2. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!