Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság tényleg ilyen sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság tényleg ilyen sok csinos nö árulja magát valamiként?

Figyelt kérdés

Elkeseredek sokszor. Jómódú vagyok, de megdolgoztam mindenért, tanultam, küzdöttem. Túl vagyok egy váláson ami 2 éve volt, azóta párt keresek (32 éves vagyok). Nagyon-nagyon sok csajról derül ki, hogy valahol árulja, árulta magát. Ismerkedtem egy nagyon intelligens, nyelveket beszélö csajjal, huszonéves, jó volt vele beszélgetni, nem is volt semmi, mert nem az a fajta aki csak úgy odaadja magát. Aztán a redditen szembejött velem! Többen állították, hogy dubajozik, stb. Bár én is láttam dubaji képeket az instáján, nem gondoltam semmi rosszra mert gazdagok a szülei. Sajnos utánajártam megbízható körökben és igaz a dolog! De nem tudom felfogni! Nem értem miért?

Másik könyvelésen dolgozó nagyon csinos kolléganö hagyta ott az állását diplomásan, mert az onlyval jobban keres! Egy diplomás, okos nö!

Mi folyik a világban? Miért jó ez? Nekem van pénzem, de nem értem mit érnek ezek a dolgom amiért ilyeneket csinálnak? Nem a megélhetésröl van szó! Én is vettem már designer cuccot, de meg is bántam. Izgalmas volt megvenni, de 2 nap múlva már nem adott többet mint egy 20 ezres valami.

2022. júl. 2. 09:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

A bölcsesség szerint az "olyan" nőből lesz a jó feleség;)

Na, most az a baj, hogy eltartja magát extrákkal és nem te tarthatod el?

A diploma nem ad észt és gerincet;)

2022. júl. 2. 12:44
 12/14 anonim ***** válasza:
18%
#9: A Hercules monitor sem "érti" a 10 bites színmélységet.
2022. júl. 2. 12:52
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Az folyik a vilagban,hogy en diplomas nyelvet beszelo csajkent keresek netto 350et mig egy prosti ezt 3 nap alatt. O mar 18 evesn belevaghatott a szakmaba en meg tanultam meg 24-25 eves koromig.

Valamint a ferfiaknak is az ilyen nok kellenek akik penzert szexelnek es abbol szemtelenul jol neznek ki addig ez igy is fog maradni ,hogy ezek a nok brutlisan jol fognak elni. Nem csak a szuz pasiknak,nem csak a szingliknek de a hazas vagy kapcsolatban eloknek is ezaz alma es erre költi a penzuket.

Ugyhogy en teljesen megertem ezeket a lanyokat,nincs komoly stressz heti 2 melo es kiralynokent el.

2022. júl. 2. 14:24
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletesen leírta az előttem szóló.
2022. júl. 2. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!