Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 30 éves koráig nem kapott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 30 éves koráig nem kapott nőt a férfi ráadásul most rosszabbul néz ki mint mondjuk 5 éve akkor esélytelen már, hogy csinos nőt kapjon az életébe?

Figyelt kérdés
Régebben sportos testalkat , jó frizura, ügyelés az öltözkedésre de azóta a sikertelenség miatt nem odafigyelés miatt már nőtt egy kis pocak és a frizura meg öltözködésre sincs annyira figyelve
2022. júl. 11. 17:28
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:

Nincs ilyen, hogy szűznek számítok amikor több nővel voltam szexuálisan együtt mint egy átlag férfi.. hülyeségeket ne beszélj

Te meg vegetáriánusnak számítasz mert nem afrikai húst eszel hanem hazait, kb. ennyi a logika benne, de miért vár logikát valaki egy nőtől

2022. júl. 11. 18:44
 22/53 anonim ***** válasza:
100%

Rátapintottál korunk igen csak óriási problémájára, aza a kor emberének nulla az önkritikája. Csinos nők meg jó pasik. Nos ezekhez minimum neked is olyannak kell lenned. Ez nem webshop vagy piac, hogy kinézed a legszebbet és megkapod. Gondolj bele, a piacon is oda kell adnod a csere értéket.

Egyébként mindenkinek olyan külsejű a párja kategóriára, mint saját maga. A pénzre vagy egyéb juttatásokra hajtó embereket tegyük félre. Ha nincs nőd két dolog lehet: túl magasra tetted a lecet, vagy a személyiséged eladhatatlan.

Az én személyes üzenetem itt a gyk-n mindenkinek: egy dolgon változtathatsz az életben: ÖNMAGADON. Egy valakit hibáztathatsz: ÖNMAGADAT. Lehet ezen vitatkozni, de felesleges. Lehet önsajnálatba esni, de felesleges.

Azon is felesleges rugózni, hogy mert más aki jól néz ki, neki egyszerű az élet. Oké, és? A te életedet ez miben változtatja meg. Oké, neki egyszerű, de ettől te előrébb leszel. Oké, ő fogja zsákolni a legjobb nőket. Akkor most te bevágod a durcit? Szerinted a világot ez érdekli? A te életed bammeg, kaptál X időt hogy élj, ha nem használod ki, a végén már bac6tod.

Vedd azt is figyelembe, hogy egy ember aktív és felhőtlen fiatalsága az kb 10-12 év intervallumra tehető, ami piszok gyorsan elillan.

Éééés az élet kegyetlen, bármit vissza tudsz szerezni, pénzt, egészséget, autót, munkahelyet, de az idődet már nem.

170cm vagy. Oké. Ezt a lapot kaptad. Ha te fullos nőkről álmodozol, akkor egyedül maradsz. Gondold végig mit akarsz. A sikertelenség egy indikátor, hogy rossz helyen vagy, valamit rosszul csinálsz.

Nekem hihetsz, 46 évesen, 30 év tapasztalatával, extrém komoly gondolkodásával és brutális türelmemmel van bőven tapasztalatom.

Képzeld, én meg gyík 64kg voltam, és 175cm magad 18 évesen. Későn érő, tejfölös, a koromnál 5-10 évvel fiatalabbnak néztem ki. Hatalmas előnyök voltak nem? 21 évesen 182/75, majd 182/84 és úgy, hogy nem tudtam hízni, bármennyit ehettem. Szerinted mekkora munka volt ez és áldozat? Nem volt internet, nem volt mobil, nem voltak társkereső oldalak. A korosztályomnál komolyabb gondolkodású voltam, ezért rengeteget olvastam és sok tanfolyamot, és iskolát végeztem. Rájöttem hogy vannak nők akik szeretik a tudást, rájöttem hogy én is a komoly gondolkodású nőket szeretem. Bingó! Volt már egy sportos külsőm, a ruházatom jó volt de nem kihívó. Az én trükköm az volt, hogy beszélgettem a nőkkel, meghallgatom őket, válaszolok nekik, érdekes témákat hoztam fel, majd érdekes programokra hívtam őket. Működött? Naná! Ha csak felszínesen jól nézel ki, jajjj de divatos vagy, akkor csatlakoztál a tucat kommersz emberek világához, ahol kb. ugyanilyen felszínes nőkkel és kapcsolatokkal találkozhatsz...

Kérdésem: vannak alapjaid egy komoly kapcsolathoz? A ki vagy valójában te, mit tudnál válaszolni? A nőt nem kapja az ember, hanem ismerkedik és kialakul egy kapcsolat, ahol mindkét fél mondhatja hogy igen és azt is hogy nem. Nem tetszhetsz mindenkinek, ezen felesleges is kiakadni. Egy csinos nő aki egyben van és van személyisége, céltudatos, az egy drága portéka. Egy ilyen nő sok-sok férfinak kellene. Te mit tudsz ajánlani cserébe neki? Ha már a piaci hasonlattal éltem fentebb. Önkritika! Felejtsd el a szabó péter féle fillére lőzungokat, nem kell tükör elé állva ismételgetni hogy szeretem magam, nem kellenek a lelkesítő fb-os nagy megmondó szövegek, idézetek.

Valld be magadnak hogy jelenleg egy önsajnáló lúzer vagy, aki csak sírni tudott, meg követelőzni, amúgy meg egy tehetetlen pöts. Ha ezzel tisztában vagy, onnantól kezdve tudsz valamit kezdeni magaddal, lásd magad tisztán, ne valami kamu képben lásd magad.

Hogy biztassalak, a te életeddel az ég világon senki sem fog foglalkozni, a kudarcaid ugyancsak nem fognak senkit érdekelni. Egyedül vagy haver, soha nem fogja senki a kezed fogni és tutujgatni. Légy már férfi, és ne a gyk-n cseszd el az idődet, itt sem fogsz rábukkani a csodára. Nem fog sajnálatból privátot írni egy bombázó, nem lesz potya szex sem. Gyerünk, szedd össze magad!

2022. júl. 11. 18:46
 23/53 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2022. júl. 11. 18:46
 24/53 A kérdező kommentje:

Neked könnyebb volt még az előtt csajozhattál hogy az instagram meg hasonló hülyeségeket megjelentek és teljesen kifordították a nőket magukból a megfelelési kényszer miatt

2022. júl. 11. 19:02
 25/53 anonim ***** válasza:
100%

Már megint a kifogásokat keresed! Oké, válaszolok.

Kisvárosban laktam, pénteken volt egy disco, és ennyi. Ez volt a hivatalos hely, ahol ismerkedni lehetett. Elmentél, megtetszett valaki és vagy odamentél hozzá, vagy vártál egy hetet megint. A korosztályomból volt olyan 10 lány aki tetszett, ezeket ha elvitték, így jártam. Mi is volt könnyebb? Az utcán hiába mentél oda egy lányhoz, az akkor sem volt könnyebb mint ma. A kisvárosban voltak rajtam kívül is fiúk, férfiak, nem is én voltam a legszebb, legjobb.

Akkor is voltak nagymenő és zárkózott csajok. Piszkosul nem volt divat az összeköltözés, nem volt az hogy a 16 éves lányok hol itt, hol ott aludtak és keféltek. Mivel is volt könnyebb nekem? :)

2022. júl. 11. 19:23
 26/53 anonim ***** válasza:
100%

“… de sokszor jobb mint egy nő …“

“Nyilván nem tudja helyetessíteni a szexet de a sör meg egy finom étel az mindig jót nyújt nem úgy mint egy nő aki veszekszik, okoskodik, stb”

Hát akkor dugd meg az üres sörös dobozaidat bmeg! 🤦🏻‍♀️ Ja meg a finom kajáidat, de tényleg. Mi a bánatnak neked nő, ha ilyen negatív módon tudsz csak megnyilvánulni róluk?? Konkrétan valami árucikknek tekintesz a nőkre, akiket meg lehet “kapni” és csak a rosszat látod bennük. Ha nőt akarsz KAPNI, akkor fizess egy prostinak bszki. Vagy jobb ötletem van: keress magad egy pasit, ha mi nők úgyis ennyire szörnyűek vagyunk. Tudod, valami hozzad hasonló elhízott, alkesz barmot.

2022. júl. 11. 19:43
 27/53 anonim ***** válasza:
82%
Alkesz törpe Shrek 😂😂
2022. júl. 11. 19:45
 28/53 anonim ***** válasza:
100%

"Nincs ilyen, hogy szűznek számítok amikor több nővel voltam szexuálisan együtt mint egy átlag férfi.. hülyeségeket ne beszélj"

De, ha fizetsz érte az nem számít sajna elvesztésnek. Nem mi hozzuk a szabályokat.

2022. júl. 11. 21:54
 29/53 anonim ***** válasza:
100%
Akkor minden csajnak van instagramja? Mert nekem nincs. Tehát akinek nincs istagramja annak barátnője sem lehet? Részemről ok....
2022. júl. 11. 22:08
 30/53 anonim ***** válasza:
100%
És te elfogadnál egy 170 cm.s, 100kg.os nőt?
2022. júl. 11. 22:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!