Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Spórolós férfiként hogyan találhatnék párkapcsolatot?
Semennyire.
Keress annyi pénzt hogy tudj költeni a leendő partnerre.
Volt ilyen barátom, borzalom volt. Nem azért, mert nem költött rám. El tudom tartani magam. Azért, mert nem ehettünk egy fagyit ha egy óra múlvára pizzázás volt betervezve, akkor se ha sétáltunk a melegben és megkívántuk. Mert kinyúlt, néha lyukas pólókban járt, mert ha vett is újat, a 2500 foritnot már nem fizette ki, csak az 1500at ami nyilván 2 mosás alatt ugyanúgy kinyúlt. Mert nyaralásnál 4 nap alatt nem lehetett elmenni egy étterembe ami nekem nagy álmom volt mert ő nem fizet ennyit kajáért (szakács vagyok, egyszer egyszer vágyom olyan vendéglátás élményre amit megemlegetek és pont egy híres hely városában voltunk voltunk)
Ha a lidl plus kártyát hetedjére se olvasta be a gép, hívta az üzletvezetőt, mert ő nem fizet 100 forinttal többet a virsliért. Nem mentünk strandra, állatkertbe, színházba mert az pénzbe kerül.
Szóval egy igénytelen unalmas csajt még szeretsz de én ilyennel soha többet
Az tényleg gáz. Mondom ezt spórolós emberként,mert elég mélyről indultam. Viszont szerintem meg lehet találni az arany középutat,a hétköznapokon lehet spórolni jobban, nem a hébehóba fagyi meg étterem fog csődbe vinni. Aki 1-2000 forintokon szarrágóskodik,az nem spórolás,hanem egyszerűen hülyeség kategória már.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!