Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Őszintén! Gonosz vagyok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén! Gonosz vagyok, hogy akár mások halálát kívánom a saját helyzetem reménytelensége miatt/ellen?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=GXFSK0ogeg4

O Fortuna - Velvut Luna

Ami azt jelenti magyarul, hogy Ó szerencse, olyan vagy mint a Hold (állandóan változol)

A szerencse tehát forgandó, ennek az írója, az úriember (Carl Orff) gyakorlatilag a szerencséhez könyörgött.

De én mihez könyörögjek? Még a szerencse sem segít rajtam Magyarországon, mert itt minden determinisztikus, minden a piacgazdaság következménye, nincsenek véletlenek, nincsen "szerencse".

Magyarországon nincsen más csak férfitöbblet és reménytelenség. Kihez könyörögjek így? Putyinhoz? Hogy vigyen háborúba minél több férfit, hogy nekem is jusson nő?

Emiatt a gondolatmenet miatt szerintetek egy rossz ember vagyok? Írjátok meg.

2022. júl. 11. 00:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
A múltkori ilyen Putyinos/világháborús kérdésnél le lett írva a válaszokban, hogy az ilyenek nem kellenének a nőknek, kb. akkor sem, ha az utolsó férfiak lennének a Földön. Feleslegesen kívánod a háborút.
2022. júl. 11. 05:52
 12/18 anonim ***** válasza:
87%

Nem vagy velejéig gonosz ember, de sajnos velejéig incel vagy.

Erre anno sok tanácsot írtam (nem egyszer), hogyan lehetne belőle kitörni, de mindig ment a megmagyarázás, tehát nincs mese:

magányos masztimatyiként fogod leélni az egész nyomoronc inceléleted.

És mielőtt nekikezdhetnél fröcsögni: nem, nem a nálad jóképűbb férfiak és nem az "elkényelmesedett" nők a hibásak ezért, hanem egyedül te.

2022. júl. 11. 08:24
 13/18 anonim ***** válasza:
90%

Nekem az ember tragédiája jutott eszembe :

"Sokan bizon, többen, mint ujjamon

Számíthatok. - Szomszédimat, igaz, agyonverém már mind, de hasztalan,

Mindég kerűlnek újak; s oly kevés a fóka-faj. Ha isten vagy, téged, könyörgök, hogy kevesb ember legyen s több fóka."

De találtam még egy részt, ahogy ezt a pár mondatot kerestem, ami a kérdezőt idézi, azt is ideteszem, már csak azért is, hogy némi kultúra is jusson mára a sok kesergés között:

" Igen, igen, akármint képzelődöl,

Mindég az állat első bennetek,

És csak midőn ezt el birád csitítni,

Eszmél az ember, hogy nagy gőgösen

Megkeresse azt, mi első lényege."

2022. júl. 11. 09:38
 14/18 anonim ***** válasza:
87%
Hát nehogy már az én férjem, sógorom, bátyám, haverom, kollégám, apukám haljon meg egy háború miatt csak azért, hogy akkor hátha jut neked egy nő. Te semmirekellő! Ha a férjeink meg is halnak, a magamfajta akkor se kell senkinek! Hidd el, mi nők inkább összefogunk és segítjük egymást, munkával, gyerekneveléssel, mindennel! Inkább, mint hogy egy amúgy is siralmas helyzet után szexcselédet csináljon belőlem egy senkiházi... pfujj
2022. júl. 11. 09:38
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
*magadfajta
2022. júl. 11. 09:40
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is azt mondta egy csetes haver csaj hogy gonosz undorító ember vagyok, mert én is gyakran vicceltem a háborúval. Hogy ha meghalnak az emberek (főleg a ferfiak) akkor nekem is jut majd vékony nő! Én betegség miatt vagyok túlsúlyos és ezért a hihetetlen személyiségem és tehetségem (más dolgokban) sem elegendőek hogy lehessen barátnőm.

De hidd el kar a háború által kialakult esélyre várni! Ha neked is a kulsoddel van a baj? Akkor tegyél meg mindent hogy az megváltozzon! Sok sikert

2022. júl. 11. 09:43
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem gonosz, csak ostoba és lusta. Sokkal könnyebb külső tényezőkre fogni a saját sikertelenségedet, mint megmozdulni, tükörbe nézni, belátni, hogy pont olyan szar az életed, amilyen szarnak tartod magad és ezen változtatni egyes egyedül, önállóan.
2022. júl. 11. 12:54
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Háborúban két dolog történhetne:

1. te is meghalsz

2. te túléled de a nőknek akkor sem fogsz kelleni mert egy háború általában nem pozitív irányba változtatja meg egy ember külsejét és természetét.

2022. júl. 11. 19:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!