Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek adtam lejjebb az igényeimet vagy maradjak örökre egyedül?
38 éves férfi vagyok. 12 éve nem volt barátnőm, csak pár futó kaland, de semmi komoly nem alakult ki. A leghosszabb kapcsolatom 8 évig tartott, majdnem házasság lett a vége de kiderült hogy megcsaltak, azóta mintha eltörött volna bennem valami. Kb egy éve megismertem egy nálam 10 évvel fiatalabb lányt akivel majdnem alakult is valami, de kiderült hogy párja van, néha még beszélünk de már csak mint barátok.
Több lehetőségem is lett volna ismerkedni ez alatt a 12 év alatt, mivel több nő is jelezte hogy tetszem neki, de sajnos nekem egyik sem volt az esetem, mivel nekem csak a vékony gyermektelen és nálam fiatalabb nők tetszenek. Sportolok, magas vagyok 190 felett és már írtam ki ide kérdést régebben a kinézetemmel kapcsolatban. Többségében pozitív visszajelzések jöttek. Zenélek így adott a baráti kör, de sajnos ott ismerkedni nem tudok mert már mindenki kapcsolatban van vagy családja van, vagy a fent említett kategóriájú nők vannak csak akik nekem nem vonzóak.
Mindig úgy éreztem hogy nem lennék boldog ha leadnám az igényem, de mostanában kezdem úgy érezni hogy lehet hogy örökre egyedül maradok. Régebben csinos barátnőim voltak akikhez vonzódtam és ők is hozzám, de valami megváltozott. Ti mit tanácsoltok, érdemes még várnom vagy adjak esélyt a nekem nem tetsző nőknek is hátha kialakul a vonzalom vagy fogadjam el hogy lehet vonzalom és szerelem nélkül is együtt élni valakivel és hazudjak neki hogy ne maradjak örökre egyedül?
(Az anyagi helyzetemről ne kérdezzetek, van kocsim, lakásom, kényelmes jól fizető munkám amit szeretek, de nem ezzel szeretnék megfogni senkit.)
5#
Egyetértek, szerintem sem szabad lejjebb adni az igényekből. És tudom hogy sok rossz házasság van, de nem szeretném már az elején így indítani, az azért elég szánalmas lenne.
6#
Lehet hogy kevés vagyok, de akkor sem értek veled egyet. Nem vagyok se merev se ítélkező, illetve ha el akar hagyni valaki akkor tegye meg, megakadályozni nem fogom. Ki az az "igazi férfi"? és miért kell hogy mindenféle nő tetsszen nekem? Az összképbe bele tartozik a külső is és egy kapcsolatban szerintem nagyon fontos a vonzalom aminek nagy része a külső, ha ez nincs meg akkor maximum barátságról lehet szó. A belső tulajdonságokhoz tartozik pl egy gyerek is. Pl ha valaki nem szereti a kutyákat, erőszakkal sem lehet vele megszerettetni, csak elviselni fogja őket.
7#
Rossz a példád szerintem, mert enni kell, különben éhen halunk. A párkapcsolat hiányába még nem halt bele senki és kétlem hogy aki pl minden nap párizsis vajas zsömlét eszik jóízűen fogyasztja el és nem arra gondol hogy megint csak ez jutott és milyen jó lenne finom ételeket enni.
8#
Egy vidéki megyeszékhelyen lakom és itt nem látom hogy hogy ezer és ezer ilyen nő lenne, vagyis a környezetemben biztos hogy nem. A netes ismerkedés pedig nem nekem való, próbáltam már Tindert, Badoot, fb-ot, de csak feleslegesen írogattam mert egy randit sem sikerült elérnem, így ezt abbahagytam.
Félreértesz, nem a tökéletes nőt keresem, én sem vagyok az és szívesen fordítanék időt a másik megismerésére, de ha rám a másik nem kíváncsi úgy nem fog menni...
9#
Egyetértek, nem is értem azokat a párokat ahol nem mennek sehova mert úgy szégyellik a másikat.
Sajnos lehet benne igazság, régebben sokkal több önbizalmam volt, de a csalódások és kudarcok miatt már nem tudom mit higgyek.
Köszi a tippeket! Idegen nőkhöz nem szoktam odamenni, mert túl tolakodónak érzem, de lehet taktikát váltok végül is veszteni valóm nincs.
A magyar átlaghoz képest szerintem jobban élek, de nem a pénzemmel szeretnék megfogni valakit.
Nem tudom hogy a személyiségemmel lehet-e a gond, mert jól kijövök az emberekkel sok barátom van.
"38 éves férfi vagyok. 12 éve nem volt barátnőm"
Csak?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!