Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az alábbi felsőtestről?
Figyelt kérdés
Elsősorban lányok véleményére lennék kíváncsi, de igazából válaszolhat bárki. Köszönöm!
2022. júl. 10. 11:14
31/40 anonim válasza:
Van arra magyar szó, hogy birthing hips?
32/40 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy akármilyen sportnak semmi értelme, nem kell így elvenni a másik ember kedvét.
33/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, megvan a tanulság, változtatnom kell, mert akkor ez az irány úgy látszik nem megfelelő.
2022. júl. 10. 14:30
34/40 anonim válasza:
15*
Kérdező! Azt jegyezd meg, hogy magad miatt kell változni nem más miatt, plene az itteni kommentek miatt.
Az a lényeg, hogy Te jól érezd magad!
😉
35/40 anonim válasza:
Szerintem semmi extra. Igen, a hasad zsírosabb, de őszintén szólva ha végignézek a harmincas férfiakon, akkor ez még semmi, a legtöbb sokkal potrohosabb. Nekem nőként oké lenne ha a pasim így nézne ki.
36/40 anonim válasza:
Nekem tetszik, de én már 40 körül vagyok, az èn korosztályomban a 99%-nak sokkal rosszabb a teste.
37/40 anonim válasza:
Kb én is ilyen vagyok talán arányaiban szélesebb. Engem is túlsúlyosnak tartanak, de mikor vékony voltam kb mindenki belémkötött, most meg senki. Szal ennek tükrében akkor fogynék le ha garantálnák érte a szexet
38/40 anonim válasza:
Akik itt ekézik a kérdezőt, kíváncsi lennék, nekik milyemn testük van:)
39/40 anonim válasza:
38, a kettő nem igazán függ össze. Emellett szerintem nem lett ekézve a kérdező. Normális hangvételű vélemények születtek zömével.
Ami engem illet, átlag testalkat, kicsit több zsírral, kevesebb izommal, a kérdezőhöz hasonlóan járogatok edzeni, ami kevés a nagy változáshoz. Szerencsém van a zsír eloszlással, a férfiak többsége vonzónak talál, szerintem meg 8-10 kiló mínusz lenne az, ahol vékony és szép vagyok.
Tehát, kb a kérdező helyzetéből jeleztem felé, hogy sokat javítana, ha inkább izmos lenne, mint zsíros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!