Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az alábbi felsőtestről?
Figyelt kérdés
Elsősorban lányok véleményére lennék kíváncsi, de igazából válaszolhat bárki. Köszönöm!
2022. júl. 10. 11:14
11/40 anonim válasza:
A lengőbordád hogyhogy így kiáll, ha szabad tudni?
12/40 anonim válasza:
Nekem a laza bőrű has- és deréktájról és a mellkasodról az jön le hogy egy nagyobb fogyáson lehetsz túl? Akkor gratula és ne hagyd abba, meglesz az eredménye.
13/40 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem történt vele pedig semmi, sokszor voltam más jellegű vizsgálaton is, de nem jegyezte meg eddig egy orvos sem.
2022. júl. 10. 11:44
14/40 anonim válasza:
6, fordított, tehát minimális zsír, több izom, vagy simán kb arányosan lennél izmos, némi zsírral.
15/40 anonim válasza:
Hát Én edzek, formás testem van. Sztm semmi gond nincs veled, ha arcra és személyiségre is oké vagy, akkor jó lennél így. Nem kell mindenkinek edzeni. Nekem pl a kocka has nem is tetszik.
N 30
16/40 anonim válasza:
A testzsírszázalékot csak úgy lehet megállapítani, ha a kérdező megmondja, hogy hány cm magas, hány kg, és hány éves!
Egy kép alapján így rámondani hogy "kövér", az hülyeség. Legfeljebb azt látod, hogy SZERINTED esztétikus e az illető.
17/40 anonim válasza:
Hűha. Hát úgy tűnik nem csak a nők esetében van eltorzulva az egészséges testkép ha erre a sracra azt mondjátok minimum 10 kg plusz van rajta. 10 kiló mínusszal szerencsétlen csont és bőr lenne, ti normálisak vagytok?
18/40 anonim válasza:
Azért a nyáron barnulhatnál egy kicsit!
(csak kicsit)
19/40 A kérdező kommentje:
Kövér soha nem voltam, vagyis akkor lehet, hogy inkább most vagyok az. Régen nagyon sokat futottam és nagyon vékony voltam, a kezem szinte csak a csont vastagsága volt. De az a vicc, hogy a hasam akkor sem volt kockás, nem voltam száraz. Aztán elkezdtem edzegetni, enni, akkor jött fel ennyi, eddig azt hittem ez jó, de ezek szerint nem sok látszata van az edzésnek. Kajára is igyekszem figyelni pedig, édességet nem is eszem.
2022. júl. 10. 11:54
20/40 anonim válasza:
A rossz testtartás miatt állnak ki a bordái.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!