Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek az alábbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az alábbi felsőtestről?

Figyelt kérdés

Elsősorban lányok véleményére lennék kíváncsi, de igazából válaszolhat bárki. Köszönöm!

[link]

2022. júl. 10. 11:14
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
17%
Te itt most feszítesz? Meg amiket irogatsz... ha futni is annyi intenzitással futottal ahogyan edzel akkor az elég tré. Súlyzós edzéshez nem elég a heti 2! Ez is csak bemondás! Az inkább 1-2. Meg ha beteg vagy még 1 sem. 4-5-ször járj le terembe egy héten. És fuss hányásig. Gondolom csak kocogsz. Vékony meg azért voltál mert fiatalként még pörög az anyagcsere.
2022. júl. 10. 12:09
 22/40 anonim ***** válasza:
82%
Én sem mondanám meg, hogy edzel. Zsíros vagy. Kardióznod kellene, ha a látszat érdekel.
2022. júl. 10. 12:12
 23/40 anonim ***** válasza:
21%
Skinnyfat, 2/10, would not bang.
2022. júl. 10. 12:16
 24/40 anonim ***** válasza:
31%

Nekem ahhoz képest, hogy a vékony palik jönnek be, megérnél 1-2 ajtócsapkodást.

Lehet a kor teszi. 30N

2022. júl. 10. 12:45
 25/40 anonim ***** válasza:
14%
#2 vagyok, nem tudom miért pontoztatok le, meg hogy miért szóljátok le ennyire a kérdezőt... Vagy mindenkinek bodybuildernek kéne lennie?
2022. júl. 10. 12:52
 26/40 anonim ***** válasza:
67%

#25 én speciel csak egy szó miatt pontoztam le a 2-esedet, és ez a férfias. A férfias számomra, és - általánosan is - a szikárabb, szálkás, erős, izmos. A linkelt képen semmi férfias nincs. Sehol nem látszik az izom, zsírral bőven fedett, laza bőr. Én úgy gondolom a kérdező fogyott úgyhogy ez már nagyon szép eredmény, de most ne hagyja abba, és edzzen ezerrel.

Amit még írtál, hogy szívesen odabújnál, az tényleg tök cuki. Tőlem a piros tényleg csak a "férfiasért" ment

2022. júl. 10. 12:59
 27/40 anonim ***** válasza:
17%

#26 Nekem meg az a férfias benne, hogy a zsír pl. nem a mellén rakódik le, és amúgy jó alakja van a mellének, a felkarja izmosabb, széles a válla. Most az a kicsi pocak meg a kicsi zsír nem a világ vége. Nem egy igénytelen felsőtest, de nincs is kidolgozva. Jó alapanyag lenne egy jobb testhez, de így sincs szégyellnivaló. Nekem ez férfias. Nem csontsovány, nem túl szőrös, barnulni barnulhatna, de amúgy szerintem túl kritikusak vagytok.

Az odabújós rész meg valószínűleg azért jutott eszembe mert nagyon szingli vagyok és ez volt az első gondolatom, bocsi 😅

2022. júl. 10. 13:07
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

Én egy -10 után néztem ki így tavasszal. Viszont szar a genetikám undorító csecsem van ha nem edzek és bezsírosodom.

Hasazni is kellene meg minimal kardió és teljesen oké. Annyi hozzáértő van itt csoda elférnek :D

2022. júl. 10. 13:10
 29/40 anonim ***** válasza:
76%
Több izom kellene és kevesebb zsír. Ebből nagyon jó testet lehetne faragni.
2022. júl. 10. 13:13
 30/40 anonim ***** válasza:
0%

#28 Mit kell ezen hozzáértőnek lenni? Vagy te nem tudod megkülönbözetetni a zsírt meg az izmot? Ha most belinkelek egy teljesen szétfolyt 200kg os kövér embert, azt mondanád, hogy micsoda izom, hát mekkora az a kar? Ugye, hogy nem?

Ahogy írtam is, nincs vele különösebb baj, de ha már edz, akkor csinálja rendesen vagy sehogy, mert így jelenleg semmi értelme.

2022. júl. 10. 13:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!