Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem?

Figyelt kérdés

Volt egy nagy szakításom azóta mintha az életem kettétört volna, nem tudok ismerkedni, ennek kb. több mint egy éve.

Próbáltam társkeresőn, találtam nagyon sok potens jelöltet, akár olyat aki csak külsőleg nagyon tetszett, akár olyat aki belsőleg is. Szóval sok olyan embert sodort az élet a látószögembe akik akár tökéletesek is lehettek volna nekem és talán én is nekik (de persze végül nem derült ki). Mindegyiket lekoptattam mert értéktelennek érzem magam. Nem mertem velük semmibe bonyolódni, nagyon nehezen mondtam igent találkozókra is, sokszor eltűntem. A lelkem közben megpusztult, annyira fájt ez, hogy képtelen vagyok esélyt adni magamnak és másnak. Rengeteg lehetőséget vontam meg magamtól és bezárkóztam. Ezt nem is értették akiknek tetszettem, és továbbálltak. :(

Szerintetek érdemes lenne a társkeresést is jegelni, ha ennyire önsorsrontó vagyok? Csak fájdalmat okozok magamnak, és másoknak. N

2022. júl. 9. 16:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
1%
Lányok, ilyen amikor dob titeket egy Chad, de ez a kapcsolat nem igazi. Csak ágymatracok vagytok, de ti többet gondoltok ebbe.
2022. júl. 9. 16:33
 2/12 A kérdező kommentje:
#1 Te most miről beszélsz?
2022. júl. 9. 16:38
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Azt kérdezi, hogy miért nem a pufók, kopaszodó szűzet választottad a sulibuliban, akivel azóta már lenne 3 gyereketek és boldogan élnétek.
2022. júl. 9. 16:53
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy pszichológus sokat segíthet.
2022. júl. 9. 17:18
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon görcsösnek tűnsz.

Mindenképpen valaki kell, amikor TE még nem vagy tisztában magaddal, nem állsz készen a következőre, mert félsz hogy ennek is " nagy szakítás " lesz a vége.

2022. júl. 9. 17:22
 6/12 A kérdező kommentje:
Én valakivel szeretnék kijutni ebből a gödörből, aki kicsit vissza tudna építeni, mert önmagam nem tudom.
2022. júl. 9. 17:37
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Erre lenne a pszichológus, de 1-2beszélgetés semmit sem oldana meg, tehát ezzel számolj.

Jól gondolod: ebből a helyzetből ki KELL törnöd. Tégy érte.

2022. júl. 9. 17:53
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem hiszek a pszichológusokban. Elmondaná azt amit én is tudok, de nem lesz ott velem mikor lépni kell. Olyan ember kell aki ott van.
2022. júl. 9. 18:40
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem fair az új partnereddel szemben, hogy őt használod mankónak arra, hogy túltegyed magadat az exeden. Szedd össze magad, addig ne próbálj meg másokat lehúzni.
2022. júl. 9. 19:17
 10/12 A kérdező kommentje:
Az exemen már túl voltam hamar, csak az önértékelésem lett romokban.
2022. júl. 9. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!