Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 évesen kezdem feladni levegőnek néz minden nő hiába próbálkoztam, nem tudom va e még remény?
Figyelt kérdés
Ismeretlenekhez meg nem merek oda menni mert nagyon kevésnek érzem magam kb egy dupla nulla senkinek.
Legszivesebben kötelet tekernék a nyakamba egy kiüresedett senkinek érzem magam. Pedig én csak egy igaz szerelmet szerettem volna egész életembe de kikosaraztak végül többször is.
2022. júl. 9. 00:48
11/15 anonim válasza:
#10 Látom, nem sok fogalmad van a pszichoterápiáról. Az ugyanis nem lenyomata annak, amit a blődli "így rakd rendbe az életed 10 nap alatt" típusú népszerű pszichológia-könyvekben olvashatsz. A jó pszichoterapeuta jószerivel soha nem ad tanácsot. Főként nem ilyen ostoba és idegesítő tanácsokat. Nem ez a feladata.
12/15 anonim válasza:
Jól van járj pszichológushoz, ha úgyérzed rádfér és azthiszed segít.
13/15 anonim válasza:
A legjobb amit mondhatok,hogy ne erőltess semmi,mert annál rosszabb lesz.Ne akarj szerelmet.Menj emberek közé,csináld a hobbid,dolgozz,így még van esélyed.
14/15 anonim válasza:
Van remèny, azèrt annyira nem vagy mèg öreg.
15/15 anonim válasza:
"Legszivesebben kötelet tekernék a nyakamba egy kiüresedett senkinek érzem magam."
Bocsika, ez egy ilyen ország. Nem a te hibád és nem vagy vele egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!