Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 évesen kezdem feladni levegőnek néz minden nő hiába próbálkoztam, nem tudom va e még remény?

Figyelt kérdés

Ismeretlenekhez meg nem merek oda menni mert nagyon kevésnek érzem magam kb egy dupla nulla senkinek.

Legszivesebben kötelet tekernék a nyakamba egy kiüresedett senkinek érzem magam. Pedig én csak egy igaz szerelmet szerettem volna egész életembe de kikosaraztak végül többször is.

2022. júl. 9. 00:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
98%

Ne add fel! Te is megtalálod a párod!

A környezetemnek mindig azt szoktak mondani hogy az pártalálás a legnehezebb folyamat. Én 23 éves koromig szingli voltam míg mások már atmentek minimum 3-5 kapcsolaton.

Legjobb lehetőség ismerkedésre –munkahelyen, –sportolás közben (társas, pl tollaslabda, futóklub, stb.), és –csoportos hobbifoglalkozásokon (könyvklub, filozofiai körbeszélgetés, önkéntesség, táborszervezés, stb.) ad alkalmat.

Valamint meetup.com (van alkalmazás is). Van rengeteg ingyenes és érdekes programm ahol lehet ismerkedni.

A lényeg a közös nevező mert akkor van alap hogy honnan indul a kapcsolat :)

Sok sikert!

2022. júl. 9. 00:55
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2022. júl. 9. 00:57
 3/15 anonim ***** válasza:
0%

"Ne add fel! Te is megtalálod a párod!":

Ami kit érdekel, amikor látod, hogy mások 5 percen belül szexeltek korábban akár a te pároddal.

"A környezetemnek mindig azt szoktak mondani hogy az pártalálás a legnehezebb folyamat. Én 23 éves koromig szingli voltam"

Aztán meg lett belőled egy láncos kutya. Legalább van párod, így most hozzáférsz a szexhez annak ellenére, hogy a lelked mélyén te is tudod, hány kan ment át a barátnődön.

"Valamint meetup.com (van alkalmazás is).":

Volt 2018 -ban. Most már nincs, mivel ellepték a párkereső férfiak.

"Van rengeteg ingyenes és érdekes programm ahol lehet ismerkedni.":

Jaham. Ha a piacon nem kellek a nőknek, majd megpróbálom benyalni magam, ahogy a Fidelitasosok teszik. Hátha nyalással elérek valamit, amit egyébként a valódi piacon nem.

"A lényeg a közös nevező mert akkor van alap hogy honnan indul a kapcsolat :)":

Férfiak millióinak meglenne ez Tinderen, mégse jutnak el 1db randiig se. A nőknek nem a közös nevező számít a piacon, hanem a kinézet. Nyilván meg lehet kerülni a piacot, ahogy a Fidelitasos CSO(Ó)K -os is megkerüli a munkát nyalás útján.

2022. júl. 9. 01:55
 4/15 A kérdező kommentje:

Utolsó engem "nem érdekel"!! "hány kan ment át" (Elkopik vagy mi?!) a lányon, hanem az érdekel hogy ha a Mostban engem választ és én őt és szeretjük egymást akkor.

Utálom az ilyen nőgyűlölő megkeserdett szövegeket.

2022. júl. 9. 02:29
 5/15 anonim ***** válasza:
95%
Első körben keress fel egy jó szakembert... nem az a gond amit a felszínen annak látsz.
2022. júl. 9. 02:38
 6/15 A kérdező kommentje:
Ezzel az erővel te is felkereshetsz egyet.
2022. júl. 9. 03:00
 7/15 A kérdező kommentje:

Ezek a szakemberek is csak arra jók hogy lehúzzák az embert pénzzel, "aztán eredj utadra.'

Nem hiszek bennük...

2022. júl. 9. 03:02
 8/15 anonim ***** válasza:
95%
#7 Nézd, sajnos viszont nincs más, mint egy pszichológus. Senki nem fogja a problémádat megoldani, s egyáltalán nem biztos, hogy a problémád önmagától megoldódik. Nem minden pszichológus jó, ezért lehet, hogy többnél is próbálkozni kell, míg sikerül valakit, aki segíteni tud, találnod. Ha ki sem próbálod, akkor lényegében egy esélyt szalaszthatsz el a pozitív változásra.
2022. júl. 9. 06:38
 9/15 anonim ***** válasza:
8%
Kérdező több esélyed van nyerni a lottón , minthogy legyen baratnőd. Szóval igazán kevés.
2022. júl. 9. 06:52
 10/15 anonim ***** válasza:
29%
Pedig arra jók ezek a "segítségek". Tanácsolni fogják álljon tükör elé és mondogasson magának pozitív dolgokat, hogy elhiggyen magáról olyanokat, amik nem léteznek vagy valótlanok. Ettől még nem lesz sikere. Ha valakinek 3 szeme van, vagy a füle a homlokán helyezkedik el hiába mondja magának, hogy szépség. Ugyanez a helyzet a relatív rondasággal. Max abban segít, hogy ne legyen annyira maga alatt. A mélyvíz módszer a legjobb mindenre. Azt kell erőltetni, amitől félünk. Ha félsz megszólítani egy lányt, akkor szólíts meg egy lányt. Aztán megint és megint és megint. Járni is így tanultál először. Elrugaszkodtál, térdre rogytál, addig csináltad ameddig 2 lábra nem egyenesedtél.
2022. júl. 9. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!