Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek a fajta képek tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a fajta képek tényleg nem jók társkeresőre?

Figyelt kérdés

hogyan látjátok ezt ti?főleg nők véleménye érdekel de bárki írhat.

sok helyen olvasom mit ne tegyünk ki, például a kocsinkról ne. de legyünk őszinték, a nők többsége odavan a szép kocsikért. akkor miért nem jó? én szeretem az autóm, elég ritka és szép darab,fiatal, prémium. el nem tudom képzelni hogy ez taszítana valakit, amikor csak átlagos képekkel ismerkedtem kevés sikerem volt, gondolkodom rajta hogy ez növelné-e az esélyeim?

másik ilyen ami állítólag nagyon fontos hogy legyen, a teljes alakos kép. ha leírom hogy sportos vagyok akkor nem hiszik el? de pólóban meg amúgy sem látszik az izom,meg azért messze nem vagyok hibátlan. póló nélkül meg állítólag megint csak nem menő fotózkodni. mi van az olyan képekkel ahol a felső testem kb negyede látszik miközben nagy súlyzó van a kezemben? szerintem erőt sugall ami bejön azoknak akik a nagydarab férfiakat szeretik. vagy nem?

2022. júl. 7. 13:50
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Társkereső:

Művelt.

Gondoskodó.

Intellektuális jellem.

Sportos testalkat.

Prémium autó

Valóság:

Tudja hogy hol van a városba a dohànybót

Mèg gondoskodnak róla a szülei.

Szereti a nézni a sportot a tvben közben , pedig nassolni

Leharcolt bömbi

2022. júl. 7. 15:07
 22/29 A kérdező kommentje:

17# igen ezt is megértem,bár kicsit előítéletes. nekem olyan mitha egy családtag lenne, nem menőzni vettem autót hanem mert első látásra megszerettem, és nem zavar ha mások is tudják hogy én odavagyok az autókért. az egy plusz pont lenne ha a párom is szereti.

20# mások nevében nem beszélhetek. én nem bőgetem,de hangja van. 2ezer felett meg főleg, automata szóval azt sem én döntöm el mikor vált. de ez nem fog 1800-nál felkapcsolni soha

2022. júl. 7. 15:08
 23/29 A kérdező kommentje:

21# én is ismerem ezt a viccet,kösz hogy eszembe juttattad :) szerencsére én nem olyan vagyok.

mennem kell,szép napot mindenkinek

2022. júl. 7. 15:11
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Mikor jöttök már rá, hogy a rengeteg megélhetési fotóst, akikhez elmentek drága képeket csináltatni, a kereskedőket, akiknél ezeket a státusszimbólumokat megveszitek és a társkeresők, akikre regisztráltok, előfizettek éves előfizetéssel (már ez is milyen abszurd már, hogy éves kedvezmény jár, mintha az lenne a siker fokmérője, hogy 1 év alatt ne találd meg a párodat vagy az év 365 napját használd ki alkalmi dugásokra) senki mást nem érdekel az alap ápoltságon és igényességen (nem homályos fotó, nem a kerti budi van a háttérben és nem pörköltszaftos pólóban vagy) túl.

Vagy az esete vagy, vagy nem. Vagy megütöd egyáltalán a mércét (és ha nem aranyásóknál akarnád vagyonnal meg státusszal, akkor hiába fotózod magad yachttal is), vagy nem és mész balra a 3 gyerekes 150 kilós 40-es anyukánál (aki neked se kéne, ha fizetne érte sem) épp úgy, mint az instamodellnél.

Vagy szimpatikus vagy és jobbra fog húzni a 99 matchel rendelkező milliomos instamodell is (akinél kapcsolatra szóba nem jöhetsz, alkalmi szexhez meg állj be a sorba és légy kreatívabb, mint a többi 98 match, akkor talán válaszol) és a 200 kilométerre élő Down-kóros is (aki meg neked kevés).

Ez az egész olyan, mint az önéletrajz-biznisz meg az egész HR tanácsadás.

Végső soron úgyis az fogja eldönteni, hogy mennyi az értéked. Akár munkaerőpiaci, akár szexpiaci.

Ha autista, mindenkivel összeférhetetlen fikaevő csúcsprogramozó vagy, akkor a githubos tevékenységed alapján meg fognak keresni és ajánlatokat tenni, a LinkedInnel csak növeled a horizontodat, sokszor már annyira, hogy asszisztenst kell felvenned, aki kezeli a telefonodat.

Ha OKJ-s pénzügyi ügyintéző, akkor beadhatsz 100 db önéletrajzot is mindenhova kreatívan átszerkesztve az adott pozícióra szabva meg bemarketingelheted a LinkedIn profilodat, akkor se lesz semmi sikered.

Ha 8 általánost végzett képzetlen ember vagy, de időben beérsz mindenhova dolgozni és elvégzed a rád bízott munkát legjobb tudásod szerint, akkor adják-veszik a nevedet, telefonszámodat és a munka fog megkeresni téged.

Annyi a különbség, hogy a munkaerőpiacon minden munkát el kell végezni, így mindenkinek terem babér, ha nem túl nagy igényű, a párkapcsolati piacon meg eleve jóval kevesebb férfire van szükség, mivel sok nő nem is akar kapcsolatot vagy aszexuális és leszbikusból is több van, mint meleg férfiból, akik közül a többség amúgy is biszex, így itt nem tudsz labdába rúgni.

De képeken ugyanúgy nem tudod kompenzálni a külsődet, mintha az önéletrajzodba írnád bele, hogy igaz, hogy nem jártál egyetemre, de isteni kávét tudsz főzni és szívesen maradsz bent munkaidőn túl is kompenzáció nélkül.

2022. júl. 7. 15:16
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

#24 Inci ha így vágod az elméletet mennyi csajod van ?

Vagy pont azért nincs mert neked akkora a "piaci előnyöd" a többiekhez képest , és tudod hogy min ne vàltoztass magadon ?

2022. júl. 7. 15:34
 26/29 anonim ***** válasza:
30%
#25: Mert nem érek rá csajozni, mivel olyan elméletek foglalkoztatnak mostanában, hogy az onkológusok miért nem immunisak a rákra és hogy az edzők miért edzik a sportolókat ahelyett, hogy ők - akik vágják az egész elméletet - maguk lesznek sportolóvá?
2022. júl. 7. 15:45
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Hiteltelen elméleti emberek vagytok.
2022. júl. 7. 16:11
 28/29 anonim ***** válasza:
30%
#27: Hát pedig a lepontozásainkból is látszik, hogy mennyire rá tudunk tapintani az igazságra, ami fájdalmas szokott lenni.
2022. júl. 7. 16:18
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Nektek valami fordítva van sajnos bekötve - fel kellene ismerni a bibit, úgy tudnátok csak fejlődni.

Addig is maradtok megmondó kapitány

2022. júl. 7. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!