Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek a fajta képek tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a fajta képek tényleg nem jók társkeresőre?

Figyelt kérdés

hogyan látjátok ezt ti?főleg nők véleménye érdekel de bárki írhat.

sok helyen olvasom mit ne tegyünk ki, például a kocsinkról ne. de legyünk őszinték, a nők többsége odavan a szép kocsikért. akkor miért nem jó? én szeretem az autóm, elég ritka és szép darab,fiatal, prémium. el nem tudom képzelni hogy ez taszítana valakit, amikor csak átlagos képekkel ismerkedtem kevés sikerem volt, gondolkodom rajta hogy ez növelné-e az esélyeim?

másik ilyen ami állítólag nagyon fontos hogy legyen, a teljes alakos kép. ha leírom hogy sportos vagyok akkor nem hiszik el? de pólóban meg amúgy sem látszik az izom,meg azért messze nem vagyok hibátlan. póló nélkül meg állítólag megint csak nem menő fotózkodni. mi van az olyan képekkel ahol a felső testem kb negyede látszik miközben nagy súlyzó van a kezemben? szerintem erőt sugall ami bejön azoknak akik a nagydarab férfiakat szeretik. vagy nem?

2022. júl. 7. 13:50
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
90%
Tegyél fel olyat, amit te jónak gondolsz és előnyös. Ha szeretsz kondizni, tegyél fel ilyet, sok nőnek bejönnek a kigyúrt pasik. Ha szereted a kocsidat, tedd ki. Nem lesz olyan fotó/profil, ami a világ összes nőjének tetszeni fog.
2022. júl. 7. 13:59
 2/29 anonim ***** válasza:
94%
Tényleg nem jók. Amivel flexelni akarsz, az hangyányi agyat feltételez, ez pedig nem vonzó.
2022. júl. 7. 13:59
 3/29 anonim ***** válasza:
90%

"nők többsége odavan a szép kocsikért"

Én eddig erről még soha nem hallottam, de tegyük fel hogy igaz.

A nők egyik része valószínűleg magának szeretne szép autót, nem valaki másnak = irreleváns neki a te autód.

A nők másik részét nem érdekli az ilyesmi = irreleváns neki a te autód.

A harmadik része bukik a pénzre, nekik be fog jönni. Kérdés hogy olyat keresel-e aki anyagi okokból van veled.

Amúgy engem érdekelnek az autók, de társkeresőn azt mutogatni szerintem nagyon taszító, felvágós.

(A súlyzós szintén.)

2022. júl. 7. 14:01
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

"a nők többsége odavan a szép kocsikért" Ezt miből számolta ki?

Amúgy minél inkább magad mutatod nagyobb valószínűséggel olyat vonzol be aki hozzád illik. Igen valóban van aki nem szereti a verdával meg kifogott hallal pózolást, de láttam már női profilokban is pontosan ilyet.

2022. júl. 7. 14:04
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

"legyünk őszinték, a nők többsége odavan a szép kocsikért"

Ez nem igaz, a férfiak többsége van oda a kocsikért, a nők többségét meg egyáltalán nem érdekli, csak a funkcióját töltse be és legyen biztonságos, megbízható. Ezzel nem fogsz jó pontokat szerezni, szóval inkább ne. Kivéve ha golddiger az illető és a kocsid azt sugallja, hogy gazdag vagy.

Ha nagyon akarod, akkor legalább ne ez legyen az első képed.

A teljes alakos meg jó ha van, de ha csak a felsőtested látszik, már az is jó. Gondolom te is értékeled, ha egy nőnek nem csak az arcát látod, hanem van valami összkép is. Írni bármit lehet és sokan ferdítenek, túloznak meg pl. Tinderen sokan először csak a képeket nézik meg és max utána olvassák el a profilt is. Szóval jó ha van ilyen kép is.

2022. júl. 7. 14:04
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés, hogy milyen nőt keresel. Biztos, hogy valamilyen nőt könnyebben le tudsz akasztani egy olyan képpel, amin rajta van a kocsid, ha az egy drága darab, vagy amiről el lehet hinni, hogy drága. De kérdés, hogy neked az kell-e, hogy egy olyan nő hajtson rád, akinek csak a lóvéd kell - ha neked ez oké, cserébe azért, hogy a nő "jó bőr", akkor hajrá. Egy normális, kedves, igényes nőnek az lesz az első gondolata, hogy "ez sem tud semmi más felmutatni, csak a kocsiját" - és nem anyagi értelemben.

Teljes alakos - hát igen, manapság, amennyi kamus ember létezik a társkeresőn, nem fogják puszira elhinni, hogy sportos vagy. Ha valakinek ez fontos, az bizony el fogja várni a teljes alakos fotót is. Az más kérdés, hogy vannak nők, akinek a test másodlagos, és ezért magasról tesznek arra, hogy van-e teljes alakos kép vagy nincs.

A meztelen / félmeztelen / részben meztelen meg súlyzós kép - a felszínes fitneszcicáknak tökéletes. Ha neked az kell, belső nuku, akkor hajrá :).

2022. júl. 7. 14:11
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

honnan tudod milyen a jó kocsi a nők szerint???

én spec a óriás pickup-okért vagyok oda

tudod azok a nagy amerikai modellek lehetőleg 5000cm3 motorral és jó mély üvegcsörgetős hanggal

most igaz csak egy hiluxom van de majd lesz olyan is

egy bmvt vagy mercit audit észre sem veszek :D

2022. júl. 7. 14:15
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi rizsát a semmiért.

Tegyél ki olyat, ami neked is tetszik, azt cső!

2022. júl. 7. 14:16
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is szép ritka autóm van ,a legtöbben meg szoktàk nézni, nemtől függetlenül.

Azon az elven vagyok , ha direktbe leallsz vele csajozni , az hosszú távon nem biztos jó lesz.

Ha edzel, miért nem vallalod a teljes alakos fotót?

Kisebbségi komplexusod van ?

2022. júl. 7. 14:19
 10/29 A kérdező kommentje:

1# köszi

2# ebben az esetben neked milyen egyéb,jobb ötleted van? egy társkeresőn ahol 3 másodperced van hogy szimpatikus legyél,mielött továbblép a következő profilra? képeken a belsőd nem látszik.az intelligenciám inkább letagadom mert elijeszti a nőket. sokat olvasok,velem aztán szinte bármiről lehet beszélgetni de a többséget csak a legegyszerűbb dolgok érdeklik.

legyünk őszinték,a legtöbb ember felszínes, autót meg pont ezért gondoltam mert ha x ember leszólít véletlenszerűen nőket egy ferrariban ülve, meg utána egy 25 éves roncsban,melyik kocsiban lesz több randija? igaz nem ferrarim van,de abba bele se férnék

6# elegem van a magányból, már úgy vagyok vele hogy bármi jobb mint a semmi.

7# még jó hogy nekem sem német van,azért ha rálépek a gázra megfordulnak utána az emberek :) azért a mai árak mellett 5literes motort tankolni fájdalmas lehet de ha ez az álmod,sok sikert.

9# igen volt már néhány nagyobb sérülésem,elég ha csak annyit mondok a bal vállam centikkel van feljebb mint a jobb,nehéz jó fotókat csinálni,és ez nem az egyetlen gondom.

2022. júl. 7. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!