Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják mindig, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják mindig, hogy a nőknek nehéz a netes társkeresés?

Figyelt kérdés

A fiatal kigyúrt srácon át, a középkorú apukáig, az öreg papáig mindenki like-olt. Tehát van választék bőven. (Ha valakinek ez jönne be, mert azért vannak huszonéves nők akiknek bejönnek az apukák/papák, nem kell ezt tagadni)

Aztán az üzenetek 2 nap alatt 80+ üzenet jött. Értem, hogy mindegyikre lehetetlenség válaszolni, de ezek közül nem lehet találni?

A másik pedig hogy nagyon ritkán kaptam bunkó üzeneteket, mindenki tök normálisan írt, értelmes férfiak vannak azzal szemben amiket állítanak itt a nők, hogy tele vannak hülyével a társkeresők. Igen volt egy két bűnöző kinézetű de az átlag teljesen normális volt.

Szóval valaki elmagyarázná nekem miért vannak nők akik évek után is ugyanúgy fent vannak a társkeresőn és azt mondják "nem lehet találni senkit" meg "tele van gyökerekkel". ?

Vagy ezek a pasik addig normálisak amíg nincs szex, utána eltűnnek? Vagy neten adják a szépet, élőben pedig mások?

2022. júl. 4. 21:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
36%
Ezt csak a csúnya feministák állítják. Aki nőként nem tud magának f*szt találni, ott nagyon súlyos problémák vannak a toronyban.
2022. júl. 5. 09:05
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert a nőknek is nehéz társat találni. Szexpartnert könnyen találnak de az nem kell nekik.
2022. júl. 5. 10:26
 13/16 anonim ***** válasza:
82%

Először is, nem hiszem, hogy ezt a kérdést nő írta ki.

Másodszor, ha mégis nő vagy: Cicamica, te azzal mennyire vagy előbbre, ha 200 pasi biztosít róla, hogy szívesen megb@aszna? Mert ez kb. erről szól egyelőre. Majd ha elmentél randira egyikkel-másikkal, akkor térjünk vissza erre a kérdésre.

2022. júl. 5. 11:28
 14/16 anonim ***** válasza:
75%

"Nekem senki nem írt napi 50 üzenetet ba*ással kapcsolatosan"

Akkor vagy öreg vagy vagy nem elég jó nő ahhoz, hogy a szex miatt is rádrepüljenek, ne csak akkor, ha elfogadnák a tested egy komoly kapcsolatban.

2022. júl. 5. 13:41
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
A tarskereses nem uzenetekbol all. Az csak a bemelegito resze lenne a dolognak, az igazi buktatok utana jonnek.
2022. júl. 5. 15:03
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

"Aki nőként nem tud magának f*szt találni, ott nagyon súlyos problémák vannak a toronyban."

Szerintem annál van baj a toronyban, aki szerint nőként "f*szt találni", meg nőként sikeresnek lenni a társkeresés terén, az egy és ugyanaz.

2022. júl. 5. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!