Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják a nők, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják a nők, hogy nekik nehezebb a társkeresés?

Figyelt kérdés

Sok nőtől hallani, hogy nekik nehezebb a társkeresést és kihangsúlyozzák, hogy főleg komoly kapcsolatra. Mikben nehezebb? Amiket látok és a gyakorlatban hallok (amikor épp nem panaszkodásról van szó), eléggé azt látni, hogy a nőknek könnyebb a helyzetük.

Külső: A legtöbb ember átlagos, mindkét nemben. A legtöbb férfi és nő átlagosan néz ki. A nők előszeretettel hangsúlyozzák, hogy külső terén nincsenek nagy elvárásaik, lehet átlagos kinézetű a pasi, csak adjon magára. Továbbá, a nők hangsúlyozzák, hogy nem igazán a külső számít nekik, szóval elvileg több férfi jöhetne be nekik mondjuk tinderen a behúzós résznél. Ezek alapján, a nőknek külső terén könnyebb a társkeresés.

Karrier: Férfitől nem hallani olyat, hogy a nő ne legyen mamahoteles, legyen kocsija vagy keressen x összeget. Szóval, karrier terén nőként nem kell sokat letenni az asztalra, így nőként ezen a téren is könnyebb a társkeresés.

Szándékok: Valóban több az a pasi, aki csak szexre hajt, de a nők előszeretettel kihangsúlyozzák, hogy az eq fejlettebb náluk. Sőt, el is mondják, hogy ők bizony könnyen kiszűrik a kamus pasikat. Szóval, ilyen téren is a könnyebb a helyzetük, maximum 1 randi helyett kettőt kell elpazarolniuk.

Egyéb elvárások: Férfiaktól nem igazán hallani ilyeneket. Kb. elég a legtöbb férfinek, ha egy nő nem hisztizik, 1-2 kaját meg tud csinálni és van szex. Nem várnak el önbizalmat, tapasztalatot és hasonlókat. Szóval, ilyen téren is könnyebb a nőknek a társkeresés.

Tudtok bármit írni, hogy nőként mi nehezebb a társkeresésben? Vagy egyáltalán mi nehéz?

2021. dec. 7. 13:30
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
81%
Erős ferdites, amit írtál.
2021. dec. 7. 13:36
 2/56 anonim ***** válasza:
93%
Én nem tudom kik hangoztatják, de szerintem versenyt nem kell ebből csinálni, kinek nehezebb kinek könnyebb. Egyik nemnek se könnyű szerintem megtalálni a hozzá való párt. Összetettebb ez annál, hogy ki hogy néz ki vagy mit dolgozik, stb. Én pl hosszú távon csak olyan emberrel tudok együtt lenni akivel mélyen eltudok beszélgetni a világ dolgairól és sajnos kevés ilyen emberrel találkoztam. Így nekem ez nehezíti meg a párkeresést, de mivel nem vagyunk egyformák, mindenkinek más lesz ami megnehezíti.
2021. dec. 7. 13:38
 3/56 A kérdező kommentje:

Miben lenne ferdítés? Nyugodtan leírhatod.

Nem arra gondolok én sem, hogy versenyt kéne csinálni, viszont unalmasnak tartom, hogy mennyi nő panaszkodik, de a férfiakat leszúrják, ha ugyanazt csinálják.

2021. dec. 7. 13:41
 4/56 anonim ***** válasza:
35%
Nem érted? Pont azért nehéz, mert a nőknek több elvárásuk van. És minél több az elvárás, annál nehezebb megtalálni a megfelelő személyt. Ahogy te magad is írod: nekünk elég ha nem hisztizik, tud főzni és van szex. Ebből eleve csak az egyik olyan dolog, amit tanulni kell, a nem hisztizés képessége passzív skill, szexelni meg az állatok is tudnak - ez nem egy nagy teljesítmény.
2021. dec. 7. 13:41
 5/56 anonim ***** válasza:
11%

A férfiaknak nehéz akármilyen párt találni akármire.

A nőknek sem könnyebb ám, mivel ők lapátállú teljes hajú szőke herceget szeretnének fehér lovon egymilliós fizetéssel, mivel hozzájuk ez illik. Nyilván ilyen elvárásokkal valójában nehezebb dolguk van.

2021. dec. 7. 13:45
 6/56 anonim ***** válasza:
92%
Igen, a nők már csak ilyenek, egytől egyik az összes ugyanarra vágyik, nincs kivétel ugye :)
2021. dec. 7. 13:51
 7/56 anonim ***** válasza:
97%
Pont azért, amiről a #4 beszél. Mert a férfiak egy jó része ennyire igénytelen. Na most nőként állapítsd meg, hogy ez a férfi tényleg téged akar és szeret, vagy te jutottál neki.
2021. dec. 7. 13:51
 8/56 anonim ***** válasza:
9%
szeretik azt játszani, hogy nekik nehezebb minden
2021. dec. 7. 13:52
 9/56 anonim ***** válasza:
95%
Én azt tapasztaltam,hogy a férfiak könnyebben mondanak igent,míg a nők válogatósabbak
2021. dec. 7. 13:52
 10/56 anonim ***** válasza:
87%
7# Olyan jó, hogy vannak itt értelmes emberek.
2021. dec. 7. 13:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!