Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják a nők, hogy nekik nehezebb a társkeresés?
Sok nőtől hallani, hogy nekik nehezebb a társkeresést és kihangsúlyozzák, hogy főleg komoly kapcsolatra. Mikben nehezebb? Amiket látok és a gyakorlatban hallok (amikor épp nem panaszkodásról van szó), eléggé azt látni, hogy a nőknek könnyebb a helyzetük.
Külső: A legtöbb ember átlagos, mindkét nemben. A legtöbb férfi és nő átlagosan néz ki. A nők előszeretettel hangsúlyozzák, hogy külső terén nincsenek nagy elvárásaik, lehet átlagos kinézetű a pasi, csak adjon magára. Továbbá, a nők hangsúlyozzák, hogy nem igazán a külső számít nekik, szóval elvileg több férfi jöhetne be nekik mondjuk tinderen a behúzós résznél. Ezek alapján, a nőknek külső terén könnyebb a társkeresés.
Karrier: Férfitől nem hallani olyat, hogy a nő ne legyen mamahoteles, legyen kocsija vagy keressen x összeget. Szóval, karrier terén nőként nem kell sokat letenni az asztalra, így nőként ezen a téren is könnyebb a társkeresés.
Szándékok: Valóban több az a pasi, aki csak szexre hajt, de a nők előszeretettel kihangsúlyozzák, hogy az eq fejlettebb náluk. Sőt, el is mondják, hogy ők bizony könnyen kiszűrik a kamus pasikat. Szóval, ilyen téren is a könnyebb a helyzetük, maximum 1 randi helyett kettőt kell elpazarolniuk.
Egyéb elvárások: Férfiaktól nem igazán hallani ilyeneket. Kb. elég a legtöbb férfinek, ha egy nő nem hisztizik, 1-2 kaját meg tud csinálni és van szex. Nem várnak el önbizalmat, tapasztalatot és hasonlókat. Szóval, ilyen téren is könnyebb a nőknek a társkeresés.
Tudtok bármit írni, hogy nőként mi nehezebb a társkeresésben? Vagy egyáltalán mi nehéz?
40. Az elején még próbálják a szerelmet látni. Nekem már ha fizetnének, akkor is elutasítanám a szerelmet. Igaz 49 vagyok és 23 év házasság után. Soha, soha, soha! Alkalmi szex, ez a maximum. Viszont rendes lennék, mert erről előre szólnék.
Sajnos itt is hátrányban vagyok, mert egy nő ha szexkapcsolatot akar, akkor millió férfi közül válogathat.
Ilyenkor mondim azt, hogy nagyon sajnálom h nem nőnek születtem. Mindenben könnyebb dolguk van, konkrétan ez a világ már róluk szól.
Nem eljatsszak, hanem a hosszu ido alatt osszegyult tapasztalatok alapjan az idegrendszer alkalmazkodik, azaz sajat maga is elhiszi, hogy szereti a masik, csunya embert.
Es ez egyaltalan nem rossz dolog!! En is pontosan tudom, hogy mi a szintem, es nem fogok Emily Ratajkowski-nal probalkozni, mert csak kirohogne.
Mert tudom, hogy egyaltalan nem JAR nekem egy feltunoen szep csaj, hanem meg a kevesbe szepekert is meg kell dolgoznom, mert nem szulettem helyesnek. (Es ez sem rossz, vagy jo, ezt dobta a gep) Tinikent nyilvan eszembe sem jutott nem a legcsinibb csajokra csorgatni a nyalam :D Aztan a probalkozasok alapjan szepen belottem (megmutatta az elet gyorsan :D), hogy kb milyen kaliber az, akinel van eselyem. Es mit ad Isten, par ev mulva mar sokkal tobb csajt lattam szepnek, mint 15-16 eves koromban.
Csak van, aki nem hajlando szembesulni ezzel a valosaggal, es minden bantas nelkul mondom, hogy sokkal tobb kozottuk a no, mint a ferfi.
47. Miért, tartósra könnyebb találni nőt egy férfinek? Kapásból le se sz@rnak ha nem vagy relatív jóképű. Hiába vagy te minden földi jóval megáldva, hiába vagy te a tökéletes alap egy jó kapcsolathoz ha a külsőd nem vonzza a női tekinteteket. Engem az zavar, hogy egy azonos szinten lévő nő két szinttel magasabbról vadászik, addig egy ilyen férfi két szinttel lejjebről kell hogy nézelődjön.
A legtöbb nő sajnos nem nyitott a kommunikációra, minden büdös paraszttal egy kalap alá veszi az összes férfit. Marad a net, ott meg a fotogének visznek mindenkit.
Szóval se szexkapcsolat, se komoly kapcsolat. Ilyen egy átlag férfi lehetősége. Az meg csak szorzó, hogy a nők nagy része valójában jól el van évekig, az indokuk az, hogy mindenhol csak bunkó szexéhes pasik vannak. Ez azért van, mert azok a jóképű pasik akik nekik tetszenének, falják a nőket. Sajnos ők az etalon külsőleg.
49# Férfiakat ugyanúgy nem érdekli olyan nő, akit nem talál vonzónak. Hogy ezt honnan tudom? Én is férfi vagyok és nem fogok valakivel összejönni csak azért, mert nő. Hogyha egy szerinted azonos szintű nő 2 szinttel feljebb talált párt az azt jelenti, hogy ő is két szinttel feljebb van. Valamivel megfogta a másikat, legyen az külső vagy belső, ha nem így lett volna, akkor egyedül marad avagy idővel lejjebb adja az igényeket.
Csak pár kérdést szoktam feltenni azoknak az embereknek, akik így gondolkodnak, ami azonnal megmutatja miért nincs párkapcsolatod:
- Milyen a szociális életed, hány fiú és lány barátod van?
- Mit csinálsz a szabadidődben, miben fejlődtél az elmúlt években?
- Mi az ami nehézséget okoz párkeresésnél, mit tanultál, fejlődtél benne?
Lehet haragudni a csúnya világra, hogy mindenki másnak van párkapcsolata csak neked nem jut egy gyönyörű insta nő, pedig nagyon szép kék szemeid vannak, tökéletes belsővel, de a világ nem így működik. Mindenért tenni kell, előnytelen külső valóban hátrány, de nem kizáró tényező. Mindenkinek vannak erősségei és gyengeségei és sarokban toporzékolás helyett sokkal sikeresebb leszel, ha maximalizálod a lehetőségeid és teszel a dolgokért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!