Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják a nők, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják a nők, hogy nekik nehezebb a társkeresés?

Figyelt kérdés

Sok nőtől hallani, hogy nekik nehezebb a társkeresést és kihangsúlyozzák, hogy főleg komoly kapcsolatra. Mikben nehezebb? Amiket látok és a gyakorlatban hallok (amikor épp nem panaszkodásról van szó), eléggé azt látni, hogy a nőknek könnyebb a helyzetük.

Külső: A legtöbb ember átlagos, mindkét nemben. A legtöbb férfi és nő átlagosan néz ki. A nők előszeretettel hangsúlyozzák, hogy külső terén nincsenek nagy elvárásaik, lehet átlagos kinézetű a pasi, csak adjon magára. Továbbá, a nők hangsúlyozzák, hogy nem igazán a külső számít nekik, szóval elvileg több férfi jöhetne be nekik mondjuk tinderen a behúzós résznél. Ezek alapján, a nőknek külső terén könnyebb a társkeresés.

Karrier: Férfitől nem hallani olyat, hogy a nő ne legyen mamahoteles, legyen kocsija vagy keressen x összeget. Szóval, karrier terén nőként nem kell sokat letenni az asztalra, így nőként ezen a téren is könnyebb a társkeresés.

Szándékok: Valóban több az a pasi, aki csak szexre hajt, de a nők előszeretettel kihangsúlyozzák, hogy az eq fejlettebb náluk. Sőt, el is mondják, hogy ők bizony könnyen kiszűrik a kamus pasikat. Szóval, ilyen téren is a könnyebb a helyzetük, maximum 1 randi helyett kettőt kell elpazarolniuk.

Egyéb elvárások: Férfiaktól nem igazán hallani ilyeneket. Kb. elég a legtöbb férfinek, ha egy nő nem hisztizik, 1-2 kaját meg tud csinálni és van szex. Nem várnak el önbizalmat, tapasztalatot és hasonlókat. Szóval, ilyen téren is könnyebb a nőknek a társkeresés.

Tudtok bármit írni, hogy nőként mi nehezebb a társkeresésben? Vagy egyáltalán mi nehéz?

2021. dec. 7. 13:30
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
Hiányos volt a válaszom. A férfiak inkább keresnek laza dolgot. Ezért nehezebb a nőknek a párkapcsolat. Míg a férfiak több olyan nőből válogathatnak - elvileg - aki komolyat keres.
2021. dec. 7. 19:01
 52/56 anonim ***** válasza:
61%
Fingom sincs. Ahogy látom a baráti társaságom, az egyik csaj úgy váltogatja a pasijait, mint más a bugyiját. A másik csaj, akinek hasonló testi, anyagi adottságai vannak egyik hapsival sem kezd. Annak egyik sem felel meg. Talán a női igénytelenség itt a kulcs tényező. Ugyanúgy egy férfinál vagy nőnél, aki úgy gondolkodik puncija, fütyköse van a másik félnek, az éppen elég, akkor az bármikor talál párt.
2021. dec. 7. 21:51
 53/56 anonim ***** válasza:
46%

50-es:

Itt vannak a valaszok:

Van egy bejaratott barati korom, 15-20 ember (ok kb 10-15 evvek idosebbek nalam, egy kozos hobbi kovacsolt ossze mimket), es a gimis osztalytarsak kozul is kb 8-10-en azota is (lassan 25+ eves baratsagok ezek) tartjuk a kapcsolatot, bar ok mas varosban elnek, de kethavonta szemelyesen is talalkozunk.

Szabadido? Lassuk csak: korusban enekelek, versenytancolok, magamtol ekezdtem dobolni tanulni. Kb havonta megtanulok egy egyszerubb szamot eldobolni azok kozul, amiket szeretek.

Kb masfel evvel ezelott elkezdtem elsajatitani egy uj szakmat, amiben mar 4 honapja dolgozom, es elegedettek velem a munkahelyemen. Masodallasnak megtartottam a regi szakmamat, ugyhogy most anyagilag is jelentosen jobban allok, mint masfel eve.

Hogy mi megy nehezen a parkeresesben? Az, hogy eljussak odaig, hogy fentiek barkit is erdekeljenek. Vagy meg ha meg is van az erdeklodes, rengetegszer futok bele abba, hogy egy kivalo beszelgetes utan, ahol tenyleg mennek a temak, nevetes, ha megkerdezem volna-e kedve folytatni kettesben, erre szinte mindig nem a valasz. A szinte mindig-et ugy kell erteni, hogy a parkapcsolataim kozott evek teltek el egyedul mindig, es a leghosszabb is mindossze 2,5 ev volt. 34 eves vagyok, szuk 5 evet toltottem el parkapcsolatban eletemben.

Mi masra gondolhatnek, minthogy ronda vagyok, es ez az oka? Es itt nem igenytelensegrol beszelek! Jarok fodraszhoz, apolt vagyok, stb.

Tarsasag kozepe egyaltalan nem vagyok. De ha picit nyitnak felem, akkor mar nincs gond. Egy baratom, aki mar huszoneves koromban ismert meg fogalmazta meg ezt frappansan: nalam tobb ido kell, hogy kideruljon rolam, hogy igazabol nagyon jofej vagyok :)

De eddig barmely uj tarsasagban, amibe bekerultem, ha nem is azonnal, de megtalaltam a helyem, es barkit kerdeznel, igen keves rosszat hallanal rolam.

Szoval ronda vagyok, ennyi :D

2021. dec. 7. 22:21
 54/56 anonim ***** válasza:
5%
50-es. Köszi a közhely gyűjteményt! Akkor miért menekülnek az emberek pótcselekvésekbe, miért vesznek állatokat? Csak nem azért hogy örömforrásokat keressenek és hajhásszák a szeretve vagyok érzést? Azzt tudtad hogy a párkapcsoltatok többsége nem éli meg a 3 évet? Jujjj, tök izgi hogy valaki leállt velem, csak kár hogy ebből nagyon kevés a tartalmat, érzelmeket kiváltó és akaró ember. Arról már nem is beszélek, hogy egy roncs társadalomban alig van már normális női/férfi minta. Már lassanként kezdem megérdeni azokat, akik csak szexet akarnak. Rengeteg energiát öltem már bele ismerkedésbe, párkapcsolatokba, de igazából vesztesként távoztam belőlük.
2021. dec. 7. 22:56
 55/56 anonim ***** válasza:
53. Írásod alapján szerintem a zárkózottságoddal van baj. Nehezen flörtölsz, játszol, adsz pozitív visszajelzést, gondolom a spontán, kedves mosolygás is nehézséget okoz. Gondolom nem is ismersz meg rendszeresen új embereket személyesen és legtöbbször ugyanolyan helyeken mozogsz. Bejáratott baráti kör nagyon jó időtöltés, de nem segít új embereket megismerni.
2021. dec. 8. 06:48
 56/56 anonim ***** válasza:
62%

Nyilvan kicsit batortalanabb lettem az elmult 20 evben, hiszen azt tapasztaltam, hogy hiaba vagyok kicsit "nagykepubb" (nem bunkora gondolok), meg "jatekos", tolem ezt a viselkedest megdobbento, hogy mennyire maskent vettek a nok, mint a jol kinezo kortarsaimtol.

Nekem mindig olyan valaszok jottek, amik nem folytattak a jatekot, hanem megprobaltak visszabillenteni, ugy tudnam mondani, hogy "tudd mar azert, hol a helyed" felek. Pedig gondolhatod, hogy egyaltalan nem az ultrakocsog kategoriaju beszolasokat nyomtam.

Ha 20 eve ezt kapod, hogy mikozben masok hasonlo poenjain ugyanaz a no nevet, a tiedre max fanyalog egyet, akkor azert mar el lehet konyvelni, hogy baromira nem szamit itt mas, mint a kinezet. Egy ido utan inkabb kussolsz, minthogy bezsebelj egy ujabb kinos pillantast. Nalam sokkal zarkozottabb (de magas, helyes) kollegamnak is van felesege. Komolyan mondom az a srac ket szot nem szol senkihez, csakis akkor, ha kerdezik, meg ebedszunetben. Ami nem baj egyaltalan, egyreszt dolgozni megyunk, masreszt mindenki masmilyen.

Csak ezek utan engem eleg nehez lesz meggyozni annak az ellenkezojerol, hogy gyakorlatilag teljesen mindegy, milyen jo vagy rossz jatekos vagy.

Nyilvan ha havi mondjuk 100 uj embert megismernek, akkor valamicske esely volna arra, hogy talalok olyan not, aki kinezetbeli igenyeit hajlando az en szintemig leadni. Ezt nem tagadom. Nade meg a havi 1-2 uj ember sem jon ossze.

Jarok koncertekre. Egy idoben direkt elhataroztam, hogy barmennyire is nehez, erot veszek magamon, es mindegyiken megprobalok csatlakozni egy tarsasaghoz. Altalaban egyedul megyek ezekre a koncertekre, mert eleg underground zeneket szeretek, barati korbol nem nagyon van, akit szinten erdekelne az a zene. Szoval egy koncerten eleve oldottabb a hangulat, adott a kozos tema, stb Egyetlen egyszer sem sikerult. Persze par szot beszelgettek velem, (ferfiak-nok vegyesen, nem csajozni akartam, haverkodni) de amint annak vege volt, mentek arrebb, vagy ha azt nem is, de nem marasztaltak, vagy hivtak oda magukhoz. Meg akkor sem, amikor direkt rakerdeztem, hogy figyi mi lenne, ha csatlakoznek? "Jaj bocsi, regen latott baratokkal vagyunk itt, szeretnenk egymassal idot tolteni".

Azzal is probalkoztam egy idoben, hogy szombat delutanonkent (szombat delelottonkent Budapesten dolgozok, de nem ott elek) mindig kineztem egy engem erdeklo programot, es elmentem egyedul, pont azert, amit mondtal, hogy tagitsam ismeretsegi koromet. Voltam felfedezok napjan, autokiallitason, Budapest 100-on, szabadteri koncerteken, radiojatek kozonsegtalalkozojan, korusversenyt neztem, stb. Nulla siker. Nyilvan par szo beszelgetes osszejott, de ha javasoltam, hogy csereljunk elerhetoseget, jovo heten ez meg ez a program lesz, nezzunk el ra (szinten nem csak egyedulallo csajokhoz mentem oda, kisebb csoportokhoz is akar, mert ugyebar haverkodas, uj emberek volt a cel), egyetlen egy esetben sem "ert ra" senki.

Probaltam baratoktol, rokonoktol segitseget kerni, hogy rajtuk keresztul tudjak uj embereket megismerni. Par eve unokahugom diplomaosztoja utan elmentem veluk afterpartizni. Nagyon-nagyon jol ereztem magam veluk. A 0. perctol megtalaltam a helyem, jofejek voltak es befogadoak, tenyleg fantasztikus volt, foleg fenti tapasztalataim utan. Bar az elejen, amikor meg csak 4-en voltunk, velem egyutt ket srac, es ket lany. Az egyiknek volt baratja, tobbieknek nem volt kapcsolata. A szingli lany lathatoan nekem es a masik sracnak is tetszett, es bar velem beszelgetett tobbet a lany, az este vege fele a nalam 10 centivel magasabb, egyertelmuen helyesebb arcu sracot olelgette. Pedig beszelgetes kozben a lanyt lathatoan tobb dolog is lenyugozte velem kapcsolatban. Nevetgeltunk, en is erdeklodtem rola, o is rolam. Aztan ment olelgetni a masik sracot. Nade gondoltam lesz itt meg lany, ahonnan o jott :D A buli utan nem sokkal felhivtam unokahugomat, elmondtam milyen jol ereztem magam, es szeretnem megkerni, hogy ha ilyesmi programot szerveznek, amibe beleferek en is, tehat nem a szuk koru "baratnokkel talalkozunk 3-an", hanem egy " mindenki jojjon beulunk sorozni" dolog, akkor szoljon mar, es ha tehetem eljovok, mert tenyleg nagyon szuper volt az afterparti.

Valasz: "hat ez a tarsasag sajnos most volt igy egyutt utoljara, nem nagyon lesznek mar ilyen alkalmak" Aha, tehat nem fogsz tobbet talalkozni a barataiddal? :D :D

Szoval ilyen peldatlan sikereim vannak nekem uj emberek megismeresevel kapcsolatban :)

2021. dec. 8. 08:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!