Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Modell férfit használni csajozásra. Működhet?
1. Csinálok egy Tinder profilt modell férfival, akinek tömegesen jönnek a matchek.
2. Ráírok egy átlagos lányra, majd levelezek vele egy héten át. Közbe ha szerencsém van, megtetszik neki a személyiségem.
3. Amikor hívna, hogy találkozzunk, először visszautasítom, mondván hogy én lassan szeretek ismerkedni, mert a hosszú távú kapcsolat érdekel. A nő nem fog odébbállni, mivel a modell férfit úgy választom, hogy valószínűleg ő a legjobb pasi a nő matchei közül.
4. Három hét szerelmes irogatás után a nő elkezd kötődni a személyiségemhez is. Ekkor elmondom neki, hogy a képen valójában nem én vagyok.
5. Ha megcsinálom ezt több nővel is, valamelyik lehet azt fogja mondani, hogy neki ez nem baj és folytatni fogja az ismerkedést tovább úgy, hogy tudja hogy nézek ki.
6. Ezen a ponton jöhet a randi, majd a hosszútávú párkapcsolat.
Képzelem, milyen vonzó személyiség lehet az, aki egy ismeretséget az első pillanattól hazugságra akar építeni.
Mindenki hazudik valamennyit az élete során, de nem mindenki egy kis g*ci mellé, és nem mindenki nézi direktben hülyének a másikat. Az ilyen társból lesznek a legnagyobb árulók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!