Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Modell férfit használni csajozásra. Működhet?
1. Csinálok egy Tinder profilt modell férfival, akinek tömegesen jönnek a matchek.
2. Ráírok egy átlagos lányra, majd levelezek vele egy héten át. Közbe ha szerencsém van, megtetszik neki a személyiségem.
3. Amikor hívna, hogy találkozzunk, először visszautasítom, mondván hogy én lassan szeretek ismerkedni, mert a hosszú távú kapcsolat érdekel. A nő nem fog odébbállni, mivel a modell férfit úgy választom, hogy valószínűleg ő a legjobb pasi a nő matchei közül.
4. Három hét szerelmes irogatás után a nő elkezd kötődni a személyiségemhez is. Ekkor elmondom neki, hogy a képen valójában nem én vagyok.
5. Ha megcsinálom ezt több nővel is, valamelyik lehet azt fogja mondani, hogy neki ez nem baj és folytatni fogja az ismerkedést tovább úgy, hogy tudja hogy nézek ki.
6. Ezen a ponton jöhet a randi, majd a hosszútávú párkapcsolat.
Kisebb hazugságért is hagytam már faképnél valakit a randi első 5 percében.
(a delikvens a magasságáról hazudott, azt hitte, nem azért várom el az adott magasságot minimumnak, mert én annyi vagyok, aztán ment a pampogás, mikor a szememig ért őmélysége)
"megtetszik neki a személyiségem"
Aha, persze....
38F incel
" Csinálok egy Tinder profilt modell férfival, akinek tömegesen jönnek a matchek."
A gond, hogy már itt elbukik az egész. Én kipróbáltam nem is olyan régen. Konkrétan egy modell pasi képeivel próbáltam ki Tindert és csodák csodájára nem jöttek a match-ek!
Erre szokták itt írni, hogy a mai fiatalabb nők igényei extrém módon elszálltak és az én példám is jól bizonyítja ezt. Tudom, most szarrá le leszek pontozva, de nem érdekel. Konkrétan ha egy modell férfi nem kap like-ot, nincs match-e, akkor egy átlagos vagy ne adj isten egy átlag alatti férfiként mégis mennyi esélyünk maradt?
1.Senki sem fogja elnézni hogy hazudtál.
2. Gyakorlottabb felhasználók élből kiszúrják, hogy kamu a képed. Nem kell hozzá sok ész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!