Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan nő aki nem nézi úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő aki nem nézi úgy a külsőt és egy szemüveges apatestű nem vonzó férfinak adna esélyt, tehát lehet ilyen átlagos barátnőm?

Figyelt kérdés

Ilyen átlagos nőnek adnék már esélyt, nem kell hogy cicababa legyen.

[link]

2022. júl. 4. 06:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#9:

Ennek a férfi megfelelője az, aki 130 kilósan és 36 évesen, szűzen, az anyjánál lakva, kopaszodva leszólja ugyanezeket a nőket, miközben a 21 éves frissdiplomás, majdhogy nem lánya korú nőket hajtaná.

2022. júl. 4. 09:52
 12/14 anonim ***** válasza:
#11: Persze, én nem állítottam, hogy a férfiak egy részének nincsenek ugyanúgy irreális előzetes elvárásaik a nőkkel szemben. Nekem férfiként természetesen csak nőkkel volt sok-sok tapasztalatom a társkeresőkön. Az biztos, hogy ha az ember hüledezni akar egy sort, arra kiválóan alkalmasak a társkeresők. Tényleg döbbenet, hogy néhány nő milyen hosszú kritérium-listát állít a társkeresőkön. Talán az internetes felület teszi, de valahol elmosódik a vágyálom és az ismerkedés előfeltételei közötti határ. S ha egy férfi korrekt akar lenni, és nincs elszállva magától, akkor nemigen fog olyan nőnél jelentkezni, akinek az elvárásait nem teljesíti maradéktalanul.
2022. júl. 4. 10:21
 13/14 anonim ***** válasza:

#12:

Ez nem bontható nemekre és identitásokra szerintem. Mindenki szembesül élete során a 130 kilós kannal, aki szerint minden nő vágódisznó 50 kiló felett és a nyolc osztályt végzett, pénztáros penészvirággal is, aki minimálbérre BMW-t vár el a férfiaktól.

2022. júl. 4. 10:27
 14/14 anonim ***** válasza:

#12:

Nem vitatom, amit írtál, de biztos lehetsz benne, hogy a férfiak is irreális igényekkel jönnek. Legalább is nagyon sokan, csak te ezt nem látod, mert nem neked írnak.

2022. júl. 4. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!