Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mostanában a legtöbb lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában a legtöbb lány anyagias?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy én mozgok nem jó körökben meg nem is keresek társat alapvetően, házas vagyok, 2 gyerekem van de külön élek, mindkét lakás a sajátom, a nagyobbikban lakik a feleségem a gyerekekkel, a kisebbikben meg én lakom, arra fizetek hitelt, gyerekek hol itt vannak hol ott, feleségemnek meg van már párja, ezeket a dolgokat nem titkolom.

Idén 3 lány volt eddig aki bonyolítani akarta volna az életet velem, ezek az opciók:

1-talán 2019 Ben vettem fel mikor vezető voltam de 2 nap után felmondtam neki, utána párszor találkoztunk még mászkáltunk kávéztunk stb nem mondanám randinak, idén rám írt találkozzunk, ok legyen, abba nincs semmi, elhivtam egy kV ra, dumálunk stb mondja a szépeket, aztán arra lukad ki, hogy szobát bérel rosszul keres, adjak neki kölcsön mert kölcsön kért és abból adná vissza az illetőnek vagy segítsek neki megoldást találni :D

2-régi barátnő de baráti barátnő sokszor szoktam pártfogolni nincs köztünk semmi, hozom viszem versenyre kocsival, vagy ha kell sos elmegyek érte ahol van stb, ő nagyon elfoglalt mindig, meló, sport, versenyek stb, kB elérhetetlen de barátilag nagyon kedvelem, korombeli 30-as, szétment a párjával tavasszal, aztán úgy alakult kitalalta költözzek hozzá, mert egyedül azt az albit nem tudja fizetni, én abba nem mentem bele mert a kocsira ott egész napra fizethettem volna a parkolást, félig hozzám költözött, élveztem is hogy végre valakivel kedves lehetek illetve velem is az, de mikor már teljesen ki kellett költöznie az albijából neki annyi cucca van, hogy nem fért volna el nálam, itt fel kellet volna adnia a melóját meg vidékre a tesójához költözni inkább adtam neki 300e ftot hogy ki tudjon bérelni egy kisebb garzont amit tud finanszírozni is (nem kérem vissza), mondjuk kajával néha azóta is kisegítve de anyagilag már kijön, ott lakik nem vagyunk rosszba azért csak nagyon keveset találkozunk.

3-múlt héten dolgoztam strandon reggel nyitáskor nagyon telefonálgat mögöttem, kB sír, azért odamentem hozzá, mondja, hogy barátnővel jött volna ide de a barátnője nem jött el ő meg megvette a belépőt itt van egyedül stb beszélgetünk, aztán áthozta a cuccait hozzám a posztomra, csak az én területemen volt egész nap, mentem vele csúszdázni, medencébe stb, meg egész nap elvoltunk... Másnap hív, beszélünk sokat, végül csak kibökte, hogy neki nem jó otthon, 1,5 es panelben lakik anyukajaval meg a tesojaval, anyukajaval egy szobába lakik,mit szólnék hozzá ha árhozna pár cuccot hogy ne anyukajaval lakjon hanem velem mert albit nem tud fizetni de külön akar menni otthonról... Azért ilyet nem játszunk, hogy 1 nap után összebútorozás rögtön úgy, hogy nem is ismerjük egymást gyakorlatilag, nem is járt nálam stb. Ő 10 évvel fiatalabb, otthon egész biztosan nem örülnének neki ha ilyet bejelentene, hogy egy 2 gyerekes (papíron) házas emberhez költözik csak úgy rögtön, meg vele nincs is semmi közös pont, második találkozót nem is terveztem.

2022. júl. 2. 11:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem mindenki ilyen, hanem te fogsz ki ilyeneket. Ingyen szállásolod a volt feleségedet meg az új párját miközben te hitelt nyögsz. Bocs hogy kimondom, de balek vagy, és a kihasználós emberek ezt messziről kiszagolják és rád szállnak.
2022. júl. 2. 12:41
 2/11 anonim ***** válasza:
Igen. De szerintem ez új dolog.
2022. júl. 2. 12:50
 3/11 anonim ***** válasza:

Talán nem általános, de azért látszik, hogy csúszunk szépen lefelé. És ez egyre inkább ilyen lesz, ahogy egyre több fiatal lány számára kilátástalan probléma a megélhetés, a lakás, a jövő stb.

Felértékelődnek a "pénzes" pasik, de már nem csak a dúsgazdag sugar daddy-k, hanem a kiegyensúlyozott egzisztenciát teremteni képes férfiak is.

2022. júl. 2. 13:09
 4/11 anonim ***** válasza:
A legtöbb lány csak azért anyagias, mert nem hiszi el önmagáró, hogy máshogy is meg tudná termelni az a rengeteg pénzt amit a fejében valójában e sem képzel. Csak é mint egy ösztönlény és ahogy épp sikerül az élete. Ezért várja mástól a megoldást és az anyagi jólétet. Persze nem minden nő ilyen. A tudatos nő is van szép számmal. Szóval senkit nem szeretnék megsérteni.
2022. júl. 2. 13:52
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

"házas vagyok, 2 gyerekem van de külön élek, mindkét lakás a sajátom, a nagyobbikban lakik a feleségem a gyerekekkel, a kisebbikben meg én lakom, arra fizetek hitelt, gyerekek hol itt vannak hol ott, feleségemnek meg van már párja"

Miért nem vasalod be feleséged párján a kisebbik lakásod hiteltörlesztőjét társbérleti díjként?

Szomorú látni, hogy hozzád hasonlóan sikeres férfiak, akiknek 2 ingatlana is van ennyire hagyják, hogy a nő nyerészkedjen a helyzeten.

Papíron házas maradtál, gondolom ha beadnád a válást, ami neked lenne 30000 illeték, akkor az asszony nem írná alá simán, hanem követelné az egyik lakást. Ha ő nem, az anyós fenyegetőzne kitagadással, ha a kicsi lánya nem kopaszt meg téged. Hiszen neked van kettő, egyiket kutya kötelességed a gyerekeid anyjának adni.

Ember, legyen már méltóságod!

Azért van ennyi incel meg MGTOW, mert a nők a magadfajta pasik szolgalelkűségéhez vannak szokva. És mit kapsz érte? Szétmegy tőled az asszony, téged meg aranyásók kerülgetnek, akik csak azt látják benned, hogyan húzhatnának le.

Azért tud ennyi lecsúszott, társadalom söpredéke herbálos tróger is rengeteg csajt megdugni, mert te kifizeted helyette a 300 ezer kauciót, amit ő sose tudna összespórolni, így nem lehetne menő pesti csaj. Így meg a fizetéséből tud venni magának italokat egy bárban és felvinni egy olyan srácot egy szórakozóhelyről a neked köszönhető albérletbe, akivel amúgy maximum a Margitszigeten a fűben dughatna, mert munkásszállón, hajléktalanszállón vagy a nyóckerben egy szobakonyhás galériás önkormányzati lakásban lakik a nagyanyjával és 3 macskával és recsegne alattuk a galéria miközben húzza a lóbőrt az öreglány.

Te meg kisegítetted, ezzel hozzájárultál ahhoz, hogy egy rivális férfi csak a külsejének köszönhetően szexuális örömökben részesítsen egy csajt, akitől te a 300 ezer forintért nem kaptál cserébe semmit.

2022. júl. 2. 15:43
 6/11 A kérdező kommentje:
Ha elválnánk és kiraknám vidékre menne a gyerekekkel akkor nem láthatnám őket, a kisebbik lakást apu nevére vettük, mikor már necces volt otthon, és ő vette fel a hitelt, neki fizetem de nagyobb részleteket fizetek jóval, hogy hamarabb lemenjen, mint az alap törlesztő. Szerencsére szüleimmel meg lehetett beszélni, hogy ez a helyzet az unokákat ők is szeretik és ők sem akarják, hogy ne találkozhassanak.
2022. júl. 2. 17:08
 7/11 A kérdező kommentje:
A nagyobbik lakás meg házasság előtt szerzett vagyonombol ezeket már tisztáztuk a feleségemmel.
2022. júl. 2. 17:09
 8/11 A kérdező kommentje:
Jók a meglátása főleg az utolsó.
2022. júl. 2. 17:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Azért menjél már el egy ügyvédhez nehogy ahhoz a lakáshoz is joga legyen amiben laksz, a házasság alatt fizetett törlesztők okán. Mondjuk szerencse ha apukád nevén van akkor valszeg nincs gond, de egy ügyvédet kérdezzél már meg, mert totál hülyének vagy nézve és ki vagy használva. Hihetetlen bakker hogy még veled házas és mással krogat a te lakásodban.
2022. júl. 3. 11:52
 10/11 Senior Séf ***** válasza:
44%
Muszáj annak lennie. Egyfolytában ez dől a médiából, és nemtől függetlenül mindenki agyát átmossák vele.
2022. júl. 3. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!