Mostanában milyen magyar lány nevek ritkák de vállalhatók?
Újszülöttek között jó ideje nincs a top 100-ban, de egy időben gyakoribb volt, pl. Adrienn, Andrea, Anett, Anikó, Anita, Ágnes, Beatrix, Csilla, Edina, Erika, Gizella, Heléna, Ibolya, Ildikó, Ilona, Irén, Ivett, Judit, Karola, Klaudia, Klára, Krisztina, Magdolna, Margit, Márta, Melinda, Nikolett, Orsolya, Patrícia, Renáta, Sarolta, Szilvia, Tímea, Tünde, Valéria, Vilma, Zsuzsa
Pl. Emőke, Olga, Anita, Mariann, Georgina, Valéria, Szilvia, Gyöngyi, Stella, Beáta, Ildikó, Piroska, Cecília - ezekkel az elmúlt 10 évben egyszer sem találkoztam babáknál.
Ezek közül nekem személy szerint tetszik az Anita, adnám is, csak van már a családban, férjem unokatestvérét így hívják. Még a Valéria is nagyon szép szerintem.
Egyébként egyetértek a korábbi hozzászólásokkal: a már "kifutott" nevek között érdemes keresgélni, ha garantáltan ritka, de nem furcsa nevet választanál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!