Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ha Tinderen matcheltek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha Tinderen matcheltek valakivel, aki rátok ír, majd vissza kérdeztek, hogy "mi járatban itt, mit lehet rólad tudni?" akkor milyen választ vártok, amire utána reagáltok is és nem tűntök el?

Figyelt kérdés

2022. júl. 2. 00:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
47%
Komolyan, aki ilyet kérdez, akármilyen nemű, azt el kéne tiltani minden emberi kapcsolattól.
2022. júl. 2. 11:19
 12/19 A kérdező kommentje:
Egyébként azzal írtam rá, hogy a képek alapján szép helyeken járt, Róma hogy tetszett neki, ott én is jártam, még visszamennék. Utána erről volt 2-3 sor, aztán jött a kérdés, hogy mi járatban itt. Szóval az biztos lejött az elején, hogy én is szeretek utazni, ez nem lehetett gond.
2022. júl. 2. 11:23
 13/19 anonim ***** válasza:
Talált nálad jobbat.
2022. júl. 2. 11:46
 14/19 anonim ***** válasza:
12: Egy beszélgetés nem lesz érdekes, ha hosszú mondatokban beszélsz magadról, majd a végén rákérdezel "és te?". Ha már elindult a beszélgetés, akkor az írásával/témával kapcsolatban kérdezz rá valamire, és amikor te írsz igyekezz úgy fogalmazni, hogy bele lehessen kérdezni. Ha nem találsz semmi olyat, akkor kezdj más témába. Hogyha a partnered semmilyen témáddal kapcsolatban nem kérdez semmire, nem hozz fel újat és mindig neked kell váltanod, erőltetned kell a dolgokat, akkor nem passzoltok, keress mást.
2022. júl. 2. 19:06
 15/19 A kérdező kommentje:
Ez lett volna az utazás téma, amivel nyitottam, rákérdeztem az egyik képre, ahol járt. De utána ő egyből jött ezzel a mi járatban itt, mit lehet tudni rólad kérdéssel. Erre azt gondoltam, hosszabban várt valamit. Én jobban szeretem, ha magától alakul a beszélgetés, és nem ilyen kérdésre kell hosszabban reagálni, kicsit erőltetettnek érzem így a dolgot.
2022. júl. 2. 19:46
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ne gondolkodj más helyett. Hogyha unalmas, vontatott a beszélgetés, felesleges extra energiát belefektetned, mert nem fogod élvezni és csak az időd bánja, hiszen nem passzolunk mindenkivel! Nekem akivel jó volt személyesen, az első pillanattól kezdve jó volt a cset is, gyorsan egy húron voltunk és vette a poénjaim. Hogyha a másik fél nem hajlandó legalább annyi energiát belefektetni a beszélgetésbe, mint te, akkor zárd le. Az ilyen személyek csak az energiád szívják!
2022. júl. 2. 20:27
 17/19 anonim ***** válasza:

Jókat ír a 14-16 (lány szemszögből nézve), de szerintem az se gond, ha épp hosszabban mesél. Pl segít rövidre zárni, ahelyett hogy vontatottan kell "elhalasztani" a csetet.

Amúgy én nem is szeretem, ha azt érzem, hogy kérdeznem kell. Ha valami nagyon érdekel, megkérdezem, de így elsőre jobban szeretem, ha magától ömlik a szó belőle, nem nekem kell kihúznom az infókat. Számomra egy jó beszélgetés olyan, hogy van közös téma, mindketten magunktól hozzátesszük a véleményünket, meg ami minket illet, aztán szervesen jön a következő téma asszociálva az előzőből. Nem kérdés-válasz, hanem mesél, mesélek, eszébe jut valami, elmondja ehhez kapcsolódóan, erre én is elmondom az én oldalam, esetleg visszakérdezek (mert jó a téma és tényleg érdekel mélyebben). Mindez tarkítva flörtöléssel, humorral.

2022. júl. 2. 21:05
 18/19 A kérdező kommentje:

Igen, én is ezt szeretem, ha így megy. De sokszor csak én próbálok bármi témát előhozni, írok valamit, kérdezek, arra kapok egy tőmondatos választ és nincs érdemi reakció, amivel tovább lehetne menni. Olyankor elég nehéz.

Ezzel szerintem el lehetett volna kezdeni valami beszélgetést, ki merre járt, vagy hova szeret utazni, mivel a képek alapján volt is közös, onnan meg el lehetett volna kanyarodni más témákra, de úgy néz ki, nem jól választottam kezdő témát, mert inkább azzal kérdezett vissza, mit lehet tudni rólam.

2022. júl. 2. 21:13
 19/19 A kérdező kommentje:
Egyébként a profilomon ki is van írva pár dolog (végzettség, pár hobbi, stb), szóval a mit lehet tudni rólam kérdésre nagyjából azokat tudom elismételni elsőre.
2022. júl. 2. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!