Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem egy 170/100-as, nagyobb hasú pasinál 160/73-as nőként? Van egy kis pocakom, meg erősebb a csontozatom. Az arcom szép állítólag, csinosan is öltözöm.
Figyelt kérdés
2022. júl. 1. 18:25
11/23 anonim válasza:
Nos akkor kedves kérdező "nő" és a 170/100-as pocakos, erős vázizomzatú férfi, sok boldogságot nektek, a tükörben 🤣
12/23 anonim válasza:
Inkább a pasinak van-e esélye nálad. Ez a kérdés.
AMúgy te vagy a sörhasú pasi.
14/23 A kérdező kommentje:
Mint írtam, van egy kis pocakom, ez tagadhatatlan. De nincs sörhasam, a sört nem is szeretem.
15 kilót fogytam már egyébként.
2022. júl. 1. 18:44
16/23 anonim válasza:
Rossz a felvetés mivel sose jönnék össze olyan nővel akinek nagy hasa van és az utánzás is gyenge mivel sose írok "á" betűt "à"-ként ahogy a kérdező csinálta.
"
4/15 A kérdező kommentje:
Nekem tetszik a pocak. Imádom markolàszni, simogatni.
"
17/23 anonim válasza:
160/65 vagyok,van hasam, a pasim magas, izmos, és még fiatalabb is nálam.
18/23 anonim válasza:
Tehát ha férfi dagadt, akkor *finom ételeket eszik*, ha a nő, akkor *zabál*.
Csak látnánk már a belső értékeidet. A tepertő nem számít.
20/23 anonim válasza:
Ezt a pocakos témát felejtsük már el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!